Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

14 Haziran 2008 Cumartesi

Kollama Dizisi Oyuncular: Zeki Yorulmaz (Savcı Talat Süha Berkman )

Kollama Dizisi Oyuncular: Zeki Yorulmaz (Savcı Talat Süha Berkman )
Biyografisi ve Resimleri
50 yaşında. Savcı.
Kararları genellikle Necip’i ve tüm büroyu rahatsız eder. Yetkili fakat sorumsuzdur. Kararlarında genelde kariyerini düşünür. Ona kariyer getirmeyecek” işlerle pek ilgilenmez.
Görüntüde kanunlara sıkı sıkıya bağlı biridir. Ancak kanunların boşluğunu çok iyi bilen suçlularla mücadele konusunda başarısız olmaktadır.

Savcı. Düzenin adamı… İzmir devlet tiyatrosu sanatçısı.


HÜLAGÜ CENGİZ
50 yaşında. Savcı.
Kararları genellikle Necip’i ve tüm büroyu rahatsız eder. Yetkili fakat sorumsuzdur. Kararlarında genelde kariyerini düşünür. Ona kariyer getirmeyecek” işlerle pek ilgilenmez. Bunun sonucunda uzun araştırmalar sonucunda aranıp bulunan ve suçlu olduğu neredeyse açık olan bir zanlıyı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakmalarıyla ünlüdür. Suçun ve suçlunun görünürde onun kariyeri için bir getirisi yoksa genelde bu yola başvurur ya da işi ağırdan alır. Görüntüde kanunlara sıkı sıkıya bağlı biridir. Ancak kanunların boşluğunu çok iyi bilen suçlularla mücadele konusunda başarısız olmaktadır. Necip’in Hülagü’nün kirli ilişkileri olduğu konusunda şüpheleri vardır. Çoğu tutuksuz yargılanma davasında Necip bir yandan da Hülagü’nün bu yönünü araştırır.
Hülagü ise Necip’in “suçluyu kazanma” yaklaşımından rahatsızdır. Bazen sırf bunu engellemek suçlunun serbest bırakılmasını ister.

Hiç yorum yok:

Kollama Dizisi