Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

14 Haziran 2008 Cumartesi

Kollama Dizisi Oyuncular: Mehmet Özgür ( Emniyet Amiri Necip yılmaz )

Kollama Dizisi Oyuncular: Mehmet Özgür ( Emniyet Amiri Necip yılmaz )
Biyografisi ve Resimleri

37 yaşında emniyet amiri.
Evli. Yeni kurulan “Destek Büro”nun amiri. 2 çocuğu var: Nurbanu (16), Alperen(9).
Mesleğe babasından etkilenerek girmiştir. Çünkü babası da bir eski bir polistir. Sert mizacının arkasında çok yumuşak ve merhametli bir kalbi vardır. Özellikle sokakta yaşayan ya da bir davada ona yardım eden muhtaç birileri varsa onlara, ailesine ve yakın mesai arkadaşlarına bile fark ettirmeden iyilikler yapar. Hatta sürekli maddi manevi yardımda bulunduğu bazı insanlar vardır. Bunlardan en önde varsa onlara, ailesine ve yakın mesai arkadaşlarına bile fark ettirmeden iyilikler yapar. Hatta sürekli maddi manevi yardımda bulunduğu bazı insanlar vardır. Bunlardan en önde geleni şehit arkadaşı Menderes’in ailesidir. Menderes’in ailesidir. Bir operasyon sırasında şehit olan arkadaşının şehit olmasından kendisini mesul tuttuğu için özellikle Menderes’in ailesine (Eşi ve kızı) yardımcı ve kollayıcı olur.




Oynadığı sinema filmi:

Sözün Bittiği Yer

Mehmet ÖZGÜR :06 Eylül 1974 doğumlu: Tiyatroya 1988 yılında bir dil kursunun aktiviteleri arasında yer alan tiyatro çalışmalarıyla başladı.1989'da "Antalya Halk Evi" oyuncularına katılarak bir yıl çalışmalarını burada sürdürdü. 1990 yılında Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosuna katıldı. 1993 yılında ADT'nin açılmasıyla Devlet Tiyatrosu'nda yardımcı oyuncu olarak görev aldı. İki yıllık süreçten sonra tekrar ABT'de görev yapmaya başladı.

"Kanlı Nigar", "Nalınlar", "Mavi Masal-Lozan ADT ", "Köşe Kapmaca", "Kurşun Askerin Utancı", "Bir Varmış Bir Yokmuş, Hem Varmış Hem Yokmuş", "Düğün ya da Davul", "Becerikli Kanguru", "Aşk Grevi", "Politikada Bir Sarı Çizmeli", "Masal Var Masalcık Var", "Sevdalı Bulut", "Cimri" ve "Derya Gülü" adlı oyunlarda oynadı ve bazılarında yönetmen yardımcısı olarak görev yaptı.

"Sevdalı Bulut" ve A.Ü.Ö.Y. Tiyatro Topluluğu'nda "Ah Şu Gençler", "Ali Ayşe'yi Seviyo" adlı oyunların yönetmenliğini yaptı.

Halen ABT'de oyuncu olarak görev yapmaktadır.

kaynak:
http://www.abt.gov.tr/oyuncular/mehmet_ozgur.htm
NECİP YILMAZ karakteri ile;
Antalya şehir tiyatroları oyuncusu. Daha önce sözün bittiği yer isimli sinema filminde oynadı. Kollamanın ana karakteri




Hiç yorum yok:

Kollama Dizisi