Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

14 Haziran 2008 Cumartesi

Kollama Dizisi Oyuncular: Deniz Evrenol ( Rana Topal )

Kollama Dizisi Oyuncular: Deniz Evrenol ( Rana Topal )

Biyografisi ve Resimleri



Komser timurun eşi. Hülagunun kızı. Bizim polislerin etrafından hiç ayrılmayan meraklı gazeteci. 9 eylül oyunculuk mezunu. İstanbul devlet tiyatrosunda görev yapıyor.



19 Aralık 1981 doğumlu ;Pertev Bey'in Üç Kızı 2006
Fırtına 2006 Mine gibi rolleriyle yazılmışsa da çok sayıda çalışması çıkıyor karşımıza yeni dizimizin oyuncusu Deniz hanımın, başarı dilekleri.

Timur Topal’ın eşi. 30 yaşında. Gazeteci. Gazetede üçüncü sayfa ve adliye haberleri yapmaktadır.
Araştırmayı seven biridir. Kültürlüdür. Eşi Timur başarı ve kariyer konusunda kompleksli olduğu için zaman zaman onunla çatışma içine girer. Karakteri güçlü biridir. Babasının savcı olması, eğitimi ve kariyerindeki başarısından dolayı bir zamanlar kendisini halktan farklı ve üstün görmüş olmasına rağmen, gazeteciliği esnasında karşılaştığı olaylar, günden güne onu halka daha da yakınlaştırmıştır.
gazetecimizi tanıyalaım daha yakından;
RANA TOPAL
Timur Topal’ın eşi. 30 yaşında. Gazeteci. Gazetede üçüncü sayfa ve adliye haberleri yapmaktadır.
Araştırmayı seven biridir. Kültürlüdür. Eşi Timur başarı ve kariyer konusunda kompleksli olduğu için zaman zaman onunla çatışma içine girer. Timur sürekli onunla birlikteyken tavırlarıyla Rana’dan daha akıllı olduğunu ya da daha üstün olduğunu kanıtlamaya çalışır.
Karakteri güçlü biridir. Babasının savcı olması, eğitimi ve kariyerindeki başarısından dolayı bir zamanlar kendisini halktan farklı ve üstün görmüş olmasına rağmen, gazeteciliği esnasında karşılaştığı olaylar, günden güne onu halka daha da yakınlaştırmıştır.
Rana’nın gazeteciliği esnasında araştırdığı konular çoğu zaman eşi Timur’un üzerinde çalıştığı davalarla kesişir.







Hiç yorum yok:

Kollama Dizisi