Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

14 Haziran 2008 Cumartesi

Kollama Dizisi Oyuncular: Gökçe Akyıldız (Nurbanu)


Kollama Dizisi Oyuncular: Gökçe Akyıldız (Nurbanu)
Biyografisi ve Resimleri

necip amirin kızı nurbanu'yu yani gökçe akyıldız.

ile ilgili bir haber


Bu kez şans kapıyı çaldı

Gözde-Gökçe Akyıldız kardeşlerin şanssızlıkları şansa döndü. Babalarının katıldığı bir yarışma programında kaybetmesi, onların kaderini değiştirdi. Sevimlilikleri ile yönetmenin dikkatini çeken küçük kızlar, şimdi dizi ve reklamların aranan oyuncuları.

Onlar İstanbul'un varoş semtlerinden biri olan Sultançiftliği'nde yaşıyorlar. Yorgancılıkla uğraşan aile, 1996 yılında Ayancık'tan İstanbul'a yerleşmiş. Kıt kanaat geçinen aile, bir umut kapısı gibi gördükleri bir yarışma programına katılınca ise tüm hayatları sihirli bir değnek değmişçesine değişmiş... Her şey birkaç yıl önce ekonomik olarak zor durumda olan 4 çocuklu Cemil Akyıldız'ın özel bir TV kanalında yayınlanan "Şans Kapıyı Çalınca" adlı yarışma programına katılmasıyla başladı. Akyıldız, o gün o yarışmayı kazanamadı ama şans başka türlü çaldı kapısını. Yarışmanın yönetmeni Andaç Haznedaroğlu, Cemil Bey'in küçük kızı Gökçe'yi çok beğendi ve onu birçok reklam ve dizi filmde oynatmaya başladı. Küçük yaşta aranılan bir oyuncu olmayı başaran Gökçe, Tamer Karadağlı'nın "Bir Tutam Baharat" adlı sinema filminde Başak Köklükaya'nın küçüklüğünü canlandırdı. Minik oyuncu, ardından "Büyümüş de Küçülmüş" ve "Çınaraltı" gibi dizilerde oynadı.

Ailelerine Destek Oluyorlar
Sultançiftliği Cebeci İlköğretim Okulu 7'nci sınıf öğrencisi olan Gökçe Akyıldız sayesinde henüz 6 yaşında olan küçük kız kardeşi Gözde de oyunculuğa adım attı. Henüz okula gitmeyen Gözde de ablası gibi "Aga", "Sihirli Annem" ve "Çınaraltı" adlı dizilerde oynadı. Şimdi de başrolünü Kadir İnanır'ın oynadığı "Bütün Çocuklarım" adlı dizide İnanır'ın torunu Yaprak'ı canlandırıyor. Cemil Akyıldız'ın yorgan dükkanından kazandığı para ancak ev kirasına ve mutfak parasına yetiyor. Gökçe-Gözde Akyıldız kardeşlerin kazandıkları para da evin büyük çocukları Gökhan ve Gönül'ün üniversitede okumalarını sağlıyorlar. Baba Cemil Akyıldız "Ne kadar kazandığımı ve çocukların ne kadar kazandıklarını söylemek istemiyorum. Ama Gözde ile Gökçe olmasaydı ablaları Gönül'ün ve Gökhan'ın üniversitede okumaları imkansızdı" diyor.
kaynak sabah gazetesi

Hiç yorum yok:

Kollama Dizisi