Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

25 Şubat 2009 Çarşamba

Yeliz Şar'dan Melike ve Kollama


Reyting sıralamasında gittikçe yükselen, gündemi oldukça yakından takip eden bir dizi...

Herkesin evinde haber sonrası yaptığı yorumları dinlemek gibi bir şey bu diziyi takip etmek. Biz nasılsak, onlar da öyle. İşte bu yüzden seyirci kitlesi her hafta artan bir dizi.

“Kollama”

Sizleri kollayıp, koruyan birileri var diye başladılar.. Ve aynı samimiyetle devam ediyorlar.

Dizide şehit olan Destek Büro ekibinin tek bayan elemanı Halime’yi canlandıran Ayçin Tuyun’un ardından diziye giren Melike karakterini canlandıran Lara Yeliz Şar ile Kollama dizisi ve ekibi hakkında konuşuyoruz.

Almanya doğumlu Yeliz Şar, Aşkına Eşkıya’dan Yaprak Dökümüne birçok diziden tanıdığımız bir oyuncu. Şimdiler de onu hem Samanyolu Televizyonu’ndaki “Kollama” dizisinde hem de TRT ’de “ Çocukluk Günleri” adlı dizide takip edebilirsiniz.

Hem iki dizide oynayan, hem de dublajlarını da kendisi yapan Yeliz Hanım, Kollama dizisinden şöyle bahsediyor;

“Kollama bana; gündemi, sıcak bir aile ortamını çağrıştırıyor. Türk kültür ve geleneklerini dikkate alan başarılı bir polisiye dizi. Polislerin, vatandaşı koruma uğruna verdiği mücadeleyi anlatan sürükleyici bir yapım.”

Reytinglerinin artışını da samimiyete bağlıyor. Ve Yeliz Şar, “Çekimler esnasında ve hatta çekim sonrasında bile hepimiz bu rolleri hissederek oynuyoruz. Konular zaten güncel. Hissetmek ve samimiyeti yakalamak hiç de zor olmuyor. Bu samimiyet ve sıcaklık ekrana yansıyınca, dizimizde hak ettiği başarıyı alıyor” diyor.

Söz Melike karakterine geliyor. Melike, Amerika’da eğitim görmüş, babasına ve babasının çevresine tepkili bir karakter. Kendi ayakları üzerinde durmayı başarmış ve yanlışları düzeltmek isteyen bir kız. Diziyi takip ettikçe büyük sürprizlerle karşılaşacaksınız. Melike, duyarlı ve azimli insanların kendilerini çok yakın hissedeceği bir karakter diyen Yeliz Şar, Kollama dizisini ilerleyen bölümlerinde daha çok aksiyon ve macera olacağının da sinyallerini veriyor.

Dizinin teknik ekibine gelince sette oldukça keyifli vakit geçirdiğini ve çok değerli mesleğine bağlı tiyatrocularla ortak iş yapmanın da ayrı bir güzellik olduğunu vurguluyor. Kendisinin rol aldığı Aşkına Eşkıya, Rabia dizilerinde de yönetmenlik yapan Gül Güzelkaya’nın profesyonelliği ve setteki pozitif enerjisinin onu daha çok motive ettiğini söylüyor.

Ve son olarak Kollama ekibi, ne istediğini, ne vermek istediğini bilen bir ekip. Bu ekibin içinde olmak çok güzel diyen Yeliz Şar’a başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Kollama Dizisi