Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

31 Ekim 2009 Cumartesi

Kollama Setinde Kazalar&Hastalıklar


Kollama seti hareketli saatler yaşamaya devam ediyor!

Ömer Genç’in kolunun kırılması, Ertan Kılıç’ın elinin kesilmesinin ardından Yeliz Şar herkesi korkutan bir sürece girdi.

Yeni döneme iddialı hazırlanan dizinin çekimlerinde şanssızlıklar da yaşandı. Dizide Gölge karakterini oynayan Ömer Genç, rol gereği tırmanması gereken yokuştan iki defa düşerek ciddi bir tehlike atlattı. Çekimlere bir süre ara verilmesine neden olan olaydan Genç, küçük sıyrıklarla kurtuldu.

Dizde Memduh karakterini oynayan Ertan Kılıç da çekimler sırasında arabanın camını kırarken gerçekten dört parmağını kesmiş. Neyse ki korkulacak birşey yokmuş.

Dizde Melike&Athena karakterini oynayan Yeliz Şar ise birkaç bölüm spreylerle ayakta durabiliyor. Güzel oyuncu yaşadığı şiddetli grip herkesi korkuttu. Başarılı oyuncu, gündemin kâbusu haline gelen Domuz Gribine yakalanmış olma ihtimaliyle doktor kapılarını aşındırdı. Sıkı bir kontrolden geçen, düzenli tedaviler gören güzel oyuncunun kanında H1N1 virüsüne rastlanılmadığı açıklandı.

Her ihtimale karşı sette sıkı bir tedbir alındığı gözlerden kaçmadı. Her an her yerde yakalanabilir bir virüs olduğu için oyuncular ve set ekibi koruyucu vitaminler alarak yoğun set çalışmalarını sürdürüyorlar.

Ayrıca Kollama dizisinde bir de yönetmen değişimi meydana geldi. Cem Akyoldaş ve Taner Tunç ekipten ayrılırken yeni yönetmen Elveda Derken, Bedel ve Aşk-ı Memnu dizilerinde yardımcı yönetmenlik yapmış Barış Yöş oldu.

Hiç yorum yok:

Kollama Dizisi