Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

9 Ekim 2008 Perşembe

Kollama 23. Bölüm 2.Sezon Yeni Bölüm Cuma 19:40'da Samanyolu'nda...




Bir cinayetin perde arkası…

Başrollerini, Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı ve Süeda Çil’in üstlendiği Kollama, yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Her hafta heyecan dolu dakikaların seyirciyi beklediği dizinin yeni bölümünün konusu şöyle:

Bir parkta bulunan ceset, özel timi harekete geçirir. Ceset, Leyla isminde tıp fakültesi öğrencisi bir genç kıza aittir. Feci bir şekilde öldürülen, Leyla’nın ailesi başka bir şehirde yaşamaktadır. Cinayetin tek görgü tanığı ise, ruhsal dengesi bozuk zararsız bir adamdır. Görgü tanığı, Leyla’nın parkta bir adamla tartıştığını söylemiştir. Araştırmalar sonucunda Leyla’nın tartıştığı kişinin ailesinin zoruyla nişanlandığı Şehmuz olduğu ortaya çıkar.

Öldürülmeden önce Şehmuz’a onunla evlenmek istemediğini ve başka bir sevdiğinin olduğunu söyleyen Leyla, ağabeyinin baskısıyla karşı karşıya kalmıştır. Necip tarafından sorguya alınan eski nişanlı Şehmuz’un söyledikleri, gerçek katilin kimliği konusunda ipuçları verecektir. Olayın üzerine giden Necip, şaşırtıcı bulgulara ulaşırken cinayet perdesi aralanacaktır. Bu arada Halime’ye sevgisini itiraf eden Yiğit, Necip’ten Halime’yi isteme telaşına girer. Hüner, Yiğit için Halime’yi eşinden isterken, Necip’in farklı planları vardır. Yiğit ve Halime aşkı, nereye sürüklenecektir? Sırlarla dolu cinayetin ardındaki olay çözülecek midir?

Yapımcı

Mustafa Kartal


Yönetmen

Gül Güzelkaya

Oyuncular

Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı, Süeda Çil, Ayçin Tuyun


Yayın Günü ve Saati
10 Ekim Cuma 19:40




Hepinize İyi Seyirler arkadaşlar...

Hiç yorum yok:

Kollama Dizisi