Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

13 Kasım 2010 Cumartesi

Kollama'nın Yiğiti Ticarete Atıldı!


Kollama dizisinin 'Yiğit Komiser'i Orhan Bıyıklı, Kocaeli şehir merkezinde açtığı pastane ile ticarete atıldı. Bıyıklı, oyunculuk hayatında olduğu gibi ticaret hayatında da başarılı olacağına inandığını söyledi.


Kollama dizisinde oynadığı 'Yiğit Komiser' karakteri ile hızlı bir yükseliş gösteren Orhan Bıyıklı, ticaret hayatına atılarak, şehir merkezinde 'Altınoluk Pastanesi' adlı işyerini dualarla hizmete açtı. Açılış töreninde Kollama dizisinde Pikeas karakterinde oynayan Hüseyin Köroğlu, oyuncu Cemal Toktaş, STV yöneticileri ile sevilen oyuncular hazır bulundu. Oyunculara hayranları yoğun ilgi gösterdi. Açılış sonrası Orhan Bıyıklı ve Hüseyin Köroğlu'nun hayranları fotoğraf çektirdi.


Öğrencilik yıllarında ticaretle uğraştığını ifade eden Bıyıklı, ticaret hayatını bildiğini ve başarılı olacağını düşündüğünü kaydetti. Dizi çekimlerinden dolayı işyerinde fazla duramayacağından dolayı pastaneyi ağabeylerinin işleteceğini dile getiren Bıyıklı, "Oyunculuk dışında ticaretle uğraşmak istiyordum. Nasip oldu işyerini açtık. Ağabeylerim sağ olsun bana destek oldular. Dizi çekimlerinin yoğunluğundan dolayı işyerinde olamayacağım ama ağabeylerim idare edecekler. Tüm sevenlerimizi pastaneye bekliyorum." şeklinde konuştu.

(CİHAN)



“Kollama” adlı dizide başrol oynayan Yiğit Komiser yani Orhan Bıyıklı ve kardeşleri önceki gün Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde pastane açtı.
“Altınoluk Pastanesi” törenle hizmete açıldı. Aslen İzmit Bekirpaşalı olan ve STV’de yayınlanan “Kollama” adlı dizinin “Yiğit Komiser” lakaplı başrol oyuncusu Orhan Bıyıklı ile kardeşleri İbrahim Bıyıklı ve İsmail Bıyıklı önceki gün Mehmet Ali Paşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No: 117 adresinde yeni pastane dükkanlarını törenle hizmete açtı.

İLGİ BÜYÜKTÜ
Altınoluk Pastanesi’nin açılışına ilgi büyüktü. Açılışa; Başiskele Kaymakamı Selami Aydın, eski MHP Milletvekili Kemal Köse, SP İzmit İlçe Başkanı Mustafa Can, Kollama dizisinde Pikeas karakterinde oynayan Hüseyin Köroğlu, oyuncu Cemal Toktaş, STV yöneticileri, sevilen oyuncuların yakın çevresi ile hayranları yoğun ilgi gösterdi. Açılış sonrası Orhan Bıyıklı ve Hüseyin Köroğlu’nun hayranları sık sık fotoğraf çektirdi. Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan protokol üyeleri iş yeri sahiplerine iyi dilek ve temennilerini ilettiler. Açılışı Kaymakam Aydın, Kemal Köse, STV yöneticilerinden Ahmet Kul ve Orhan Bıyıklı’nın yaptığı Altınoluk Pastanesi dualarla açıldı. 5 personelin çalıştığı pastanede yaş ve kuru pastanın yanı sıra pide, börek ve poğaça çeşitleri de yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Kollama Dizisi