Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

17 Mart 2010 Çarşamba

Necip Amir'den çarpıcı açıklama!!!


Samanyolu Televizyonu ekranlarında beğeniyle izlenen Kollama dizisinin oyuncuları, öğrencilerin gönlünü fethetti. Dizide Necip Amir'i canlandıran Mehmet Özgür'den çok çarpıcı bir açıklama geldi.

"Siz uyurken, sokakta rahatça dolaşırken, çocuğunuzla parkta oynarken, sizi kollayıp koruyan birileri var." sloganıyla Samanyolu Televizyonu ekranlarında beğeniyle izlenen Kollama dizisinin oyuncuları, Özel Feza İlköğretim Okulu Girişimci Kulübü'nün düzenlediği söyleşi programı için Samsun'a geldi.

Dizi oyuncularından Mehmet Özgür (Necip Amir), Orhan Bıyıklı (Yiğit Baş Komiser), Ertan Kılıç (Memduh Baş Komiser), Sueda Çil (Hüner Hanım) ve Deniz Evrenol (Gazeteci Rana) öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaştı.

Söyleşi öncesinde okulun restourantında yemek yiyen oyuncuları yakından görmek isteyen öğrenciler adeta birbirleriyle yarıştı. Oyuncularla hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, daha sonra imza aldı. Yemeğin ardından okulun konferans salonuna geçen Kollama ekibi, öğrencilerle söyleşi yaptı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan oyuncular, zaman zaman da zor anlar yaşadı. Öğrencileri dizi oyuncularına genellikle dizide canlandırdıkları karakterle gerçek yaşamlarında benzerlik olup olmadığını sordu. Oyuncular ise sorulara ise içtenlikle cevap verdi.

Bir öğrenci, oyunculardan Mehmet Özgür'e günlük hayatlarında tehdit alıp almadıkları sordu. Özgür ise, ''Dizide sert bir emniyet amirini canlandırıyorum. Gerçekte ise kendi halinde yaşayan bir insanım. Diziyi sevenler de var, eleştirenler de. Tabi ki tehditler alıyoruz. Hem de ciddi tehditler. Ama tehdit ediliyoruz diye izleyici ile buluşmamazlık yapamayız. Her şeyi göze alıp işimizi yapmaya devam ediyoruz.'' dedi.

Kollama'da Necip Amir'in eşi karakterini canlandıran Süeda Çil, tiyatroya uzun yıllar önce başladığını ve ilk oyununda ise Nasrettin Hoca'nın karısını canlandırdığını hatırlattı. Tiyatroyu çok sevdiğini ifade eden Çil, öğrencilere sevdikleri ve istedikleri meslekleri tercih etmeleri önerisinde bulundu. Orhan Bıyıklı da Yiğit Baş Komiser ile aralarında büyük farklar bulunduğunu, gerçek yaşamında etliye sütlüye karışmayan bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi. Söyleşi sonunda Kollama Yapım Koordinatörü Murat Osman Kolot, dizi oyuncularına karne verdi.
(CİHAN)

Hiç yorum yok:

Kollama Dizisi