Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

8 Nisan 2009 Çarşamba

Kollama 48. Bölüm


Kollama’da bu hafta Destek Büronun yüzü gülecek!.. Necip’in öldüğünü söyleyen doktorlar, Necip’te hayat emareleri görünce hem büyük bir şaşkınlık yaşarlar hem de çok mutlu olurlar. Hüner ve çocuklar ise bu harika habere inanamazlar. Necip’in kendine gelmesi ile şişlenme olayı aydınlığa kavuşurken, Yiğit zor durumdadır. Yiğit, Melike’nin büyük oyununa dur diyebilecek mi? Hafızasının silinmesi için türlü işlemler gören Yiğit, ya her şeyi unutacaktır ya da ölecektir.

Yapımcı-Mustafa Kartal
Yönetmen-Gül Güzelkaya
Oyuncular-Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı, Süeda Çil
Yayın Günü ve Saati-10 Nisan Cuma 19:40

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Necip amirin olmemesine cok sevindim.saden olse izlememeye karar vermisdim.cunku Necip amir rolunu cok guzel oynuyo cocuklari ve huner hanimla cok guzel iletisimi var.lutfen Yigit de olmesin oda cok guzel rol yapiyo zaten Melike nin ic yuzunu orenince eminim Yigit maf olacakdir.Butun karakderleri cok seviyoz.

Kollama Dizisi