Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

14 Haziran 2010 Pazartesi

Kollama 95. Bölüm (Sezon Finali)

Kollama heyecan dolu sezon finaliyle

ekranlara geliyor.


Kollama'nın bu haftaki bölümünde büyük bir can pazarı yaşanıyor. Necip’in ocağı sönüyor. Yiğit hücrede ölümü hissederken, Memduh dalgalarla boğuşuyor. Onlar öyle yiğitti ki, mezarları bile baharı müjdeliyor.

Kollama, sezon finali ile 18 Haziran Cuma akşamı 19.50'de Samanyolu'nda. İyi seyirler...

2010 yılının en iyi dizisi:Kollama


İstanbul Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (İYEDER) Ayna programına en başarılı program ve Kollama dizisine de dizi ödülünü verdi!!! 

Link: Kollama ve Ayna'ya Ödül

Dizilerde Okunan Kitapların Satışları Patlıyor!

Türk halkı, dizilerde gördüğü kitapları adeta kapış kapış alıyor, tv destekli kitaplar kısa sürede satış rekorları kırıyor

Türkiye’de halkın yeterince kitap okumadığı söylense ve bu durum bazı araştırmalarla kanıtlansa da Türk halkının kitaplarla olan ilişkisinde medyatik bir boyut da sözkonusu. Televizyonda gördüğü her şeyden etkilenen ve gördüklerini satın alma konusunda adeta yarış yapan vatandaş bu medyatik yönelimini kitaplardan da esirgemiyor.

GÜNDE BİN ADET SATTI

Bir süre önce Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar’ın okuduğu ‘Türk Peygamber Bozkır’ın Sırrı’ kitabı internette satış patlaması yaşamış ve dizinin yazı grubunda yer alan Ahmet Turgut’un kaleme aldığı roman, çok kısa sürede üç baskı yapmıştı.

Şimdi buna bir örnek daha eklendi. STV’nin Kurtlar Vadisi’ne benzer formattaki dizisi Kollama’nın başrol oyuncusu Necip Amir de yayınlanan son bölümde ‘Bir Yiğit Vardı’ isimli kitabı okuyunca, Erdal Şen’in kaleme aldığı kitap 10 günde 10 bin sattı. Adnan Menderes’in hayatını anlatan ‘Bir Yiğit Vardı’ isimli kitap büyük yankı yaptı. Yitik Hazine Yayınları yetkilileri 20 bin bastıkları kitabın ikinci 20 bin baskısının yapıldığını kaydetti. 

kaynak: star gazetesi

Erdal Şen'in "Bir Yiğit Vardı" kitabı hakkında:

(Kollama dizisinde Necip Amirin okuduğu kitap)

-Bu kitap Adnan Menderes'in biyografisi ile ilgili sıradan bir kitap değildir. Bu kitapta Adnan Menderes hem gayet geniş hem de derin bir şekilde ele alınmıştır. Adnan Menderes'in bir insan olarak tasvirinden, yaşadığı dönemin iç ve dış olaylarına kadar her husus bu kitabı çok iddialı kılacak bir ölçüde ele alınmıştır. Bu kitap aydınlatıcı, ufuk açıcı ve bundan sonraki araştırmacılar için öncülük görevi üstlenecek bir kitaptır. Yazarı Erdal Şen'i derin bir takdirle kutluyor ve bu kitabı Adnan Menderes'le ilgilenen ve ilgilenecek herkese tavsiye ediyorum.
-Aydın Menderes-

Hangi dizide hangi kitap göründü?

Nevzat Tarhan, Psikolojik Savaş: Kurtlar Vadisi

Soner Yalçın, Efendi: Kurtlar Vadisi

Ömer Lütfi Mete, Allah'sız Müslümanlık: Kurtlar Vadisi

Birhan Keskin, Y'ol: Ezel

Henri Charriere, Kelebek: Ezel

Erhan Afyoncu, Osmanlı'nın Hayaleti: Kurtlar Vadisi

Erhan Afyoncu, Osmanlı İmpara-torluğu'nda Askeri İsyanlar ve Darbeler: Kurtlar Vadisi

Zaman - Pazar : Kurtlar Vadisi

iki darbe arasında,iskender pala : Kollama dizisi (STV)

Bir Yiğit Vardı, Erdal Şen : Kollama dizisi (STV)

Kollama 94. Bölüm Fragmanı

Kollama 94. Bölüm

Korku krallığı yıkılıyor… Aydınlık bir ülke için Yiğit tüm karanlıkları yakıyor… Şimdi ölüm zamanı… Necip, Yiğit’i, Memduh Sabit’i adım adım izlese de olayla engel olamıyorlar… Kollama sesi soluğu kesecek bir bölümle geliyor...

Kollama 93. Bölüm Fragmanı

Kollama 93. Bölüm

İpin ucu kaçıyor… Kim kimin dostu, kim kimin düşmanı artık belli değil… Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor ama gene bir sonuç çıkmıyor… Yiğit bile Pikeaslar tarafında yaşanan dalgalanmaya şaşırıyor… Sabit tarafından satılmışlığına inanan Yiğit, namluyu bu kez Sabit’e çeviriyor… Necip ise ağır bir finale doğru ilerliyor…Kollama severleri aksiyonun dorukta olduğu bir bölüm bekliyor…

6 Haziran 2010 Pazar

Kollamadan Sinema Müjdesi!!



STV nin beğeniyle takip edilen dizisi KOLLAMA sinema çekimlerine hazırlanıyor!!!

Takvimler ekimi gösterince çekimler başlayacak inşallah...

Kollama Her Yerde

STVnin beğeniyle takip edilen senaryosuyla dikkatleri çeken gündemi yakından takip ettiğini senaryosuyla gösteren KOLLAMA dizisinin oyuncuları yurt içi ve yurt dışı birçok etkinliğe katıldı ve katılmaya devam ediyor!!!

20 Mayısta Antalya'daydılar

Kollama Ekibi 24 Mayıs Almanya'daydı


Oyuncuların konuşmalarını izlemek için TIKLAYINIZ

Kollama Ekibi 28 Mayıs Osmaniye'deydi

Kollama Ekibi 4 Nisan'da Fransa'da

Kollama Dizisi