Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

30 Aralık 2009 Çarşamba

Kollama 71. Bölüm




Yiğit, Pisagor ve Pikeas'a tüm yapılanların hesabını sormaktadır. İkisi de ölümle burun buruna gelmişken çıkan çatışmadan kurtulmayı başarırlar. Ancak Pisagor için hayati bir tehlike söz konusu olur. Bu arada Yiğit eve gelmeden ayrılmayı planlayan Melike, sonunda evden valizleriyle beraber çıkar. Fakat Yiğit onun peşindedir. Melike'yi zorla bir zamanlar Mert İven'in yaşadığı konağa götürür. Melike şimdi ölmeden önce son kez her şeyi itiraf etmek zorundadır.


Kollama 71. Bölüm Online İzle!

29 Aralık 2009 Salı

Kollama'dan 4.Osman'a Destek!

Kollama'dan 4.Osman'a destek!..Dördüncü Osman İzleyicisine muhteşem bir sürpriz geliyor..

Necip Amir ile Memduh gelecek haftaki 13. bölümde 4.Osman dizisinde boy gösteriyor

İnce esprileri, sevimli karakterleriyle ekranlarda görmeye alıştığımız 4.Osman dizisi bu hafta büyük bir sürprizle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Kollama dizisinin başarılı ve dürüst komiseri Necip Amir bu hafta 4. Osman’a yardım etmeye geliyor. Bir olayın içinden çıkmak için Necip Komiser rolüyle tanınan Mehmet Özgür’den yardım alan Reha Özcan, sette Mehmet Özgür ile çok keyifli anlar yaşadı.

Sete Kollama’ da Memduh rolüyle tanınan Ertan Kılıç ile beraber gelen Özgür, Kollama’ da ki ciddi ve aksiyon dolu karelerden sonra böyle bir keyifli dizide yer almanın onun için bir değişiklik olduğunu ve çok memnun olduğunu söyledi.

Dördüncü Osman’ın setine Kollama setiyle alakalı da ilginç bir haber geldi. Orman çekimleri sırasında çakallar Kollama setini basmış. Neyse ki bir yaralanma olmadan atlatılmış. Kışın kendisini göstermeye başlaması oyuncuları ve ekibi olumsuz etkilese de göz dolduran kaliteli çekimleri ve muhteşem hikâyesiyle Kollama, sevenleri için tüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

www.samanyolu.com.tr den alınmıştır...

25 Aralık 2009 Cuma

Kollama 70. Bölüm Fragmanı

Kollama 70.Bölüm

Rüya ile kabus, birbirine karışınca..

Pişmanlıklar vicdanı zorlayınca..

Yeni bir başlangıç için;

Gemileri yakmak gerekiyor!




Kollama'da heyecan dorukta...

Yiğit, karşısında duran babasını vuracakken Necip ve Sabit olaya müdahale ediyor. Ancak Yiğit, ortaya çıkan gerçeklere direnirken Mert İven bir kurşunla yere yığılıyor...

Melike ise suçlu olduğunu anlaşılması üzerine kimseye haber vermeden evi terk etmeye karar verir. Fakat, Yiğit'ten vazgeçmek onun için hiç kolay olmayacaktır...

Yiğit ise olanlardan sonra Pisagor ve Pikeas'ı beklemedikleri bir anda oyuna getirmek için bir plan yapar.

Kollama 70. Bölüm Online İzle!

23 Aralık 2009 Çarşamba

Kollama 69.Bölüm


Kollama 69.Bölüm
Pikeas'ın düğün için yaptığı plan bozulur. Yiğit, Melike'nin ölmemesi için kendisini feda eder. Şimdi herkes endişe ile hastanede Yiğit'in düzelmesini beklemektedir.

Bu arada düğüne yetişmeye çalışan Mert İven'i, Sabit son anda durdurur. Ancak oğlunun hastanede olduğunu öğrenen Mert İven onu görmek için hayatını tehlikeye atar.

Melike ise Yiğit'in fedakarlığından çok etkilenmiştir ve düşünceleri tamamen değişmiştir. Şimdi Pikeas'tan intikam alma zamanıdır. Ancak Pikeas, Yiğit'i babası hakkında korkunç yalanlar ve şüphelerle doldurmaktadır.


Büyük bir acı...

maskeler birbir düşüyor

Kollama 69. Bölüm Online İzle!

16 Aralık 2009 Çarşamba

Kollama 69. Bölüm Fragmanı

Kollama 68.Bölüm


Pikeas işbaşında;
Merd İven ve Melike ölümle burun buruna


Melike ve Yiğit, düğün hazırlıklarındadır. Pikeas ise Melike'nin ölümü için hazırlıklar yapmaktadır. Gölge Melike'nin düğün günü öldürüleceğini öğrenince onu uyarmaya çalışır ancak örgüte ihanet etmemek için ağzını sıkı tutmak zorundadır. Bu arada Başkan lakaplı Mert İven ise düğünden önce Yiğit'in kendi oğlu olduğunu öğrenir. Ve eski konakta baba oğul karşı kaşıya gelir. Artık geçmişte ne varsa ortaya dökülmelidir. Ancak Pikeas'ın hem Melike hem de Mert İven için kötü planları vardır. Ve bunları bir an önce uygulamaya koyacaktır.

Kollama 68. Bölüm Online İzle!

2 Aralık 2009 Çarşamba

Kollama 67. Bölüm


Kollama heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor.
Melike'yi bir süreliğine alıkoyan Sabit ondan tüm bilgileri almak istemektedir. Bu arada Pikeas ve Pisagor Necip'ten aldıkları belgenin sahte olduğunu öğrenince şoke olurlar. Pikeas daha önce Karahan'la ilgili öğrendiği bilgiyi Pisagor'la paylaşır. Ancak Melike'nin Sabit'in elinde olduğunu öğrenen Pikeas, Karahan'ı alıkoyar ve Melike için Mert İven'le pazarlık yapar. Durumun gittikçe kötüye gittiğini ve Melike'nin verilen her görevde başarısız olduğunu düşünen Pisagor Melike hakkında büyük bir karar verir. Onu hem Yiğit görevinden hem de ajanlık işinden alacaktır.

Kollama Dizisi