Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

31 Ekim 2009 Cumartesi

Kollama Setinde Kazalar&Hastalıklar


Kollama seti hareketli saatler yaşamaya devam ediyor!

Ömer Genç’in kolunun kırılması, Ertan Kılıç’ın elinin kesilmesinin ardından Yeliz Şar herkesi korkutan bir sürece girdi.

Yeni döneme iddialı hazırlanan dizinin çekimlerinde şanssızlıklar da yaşandı. Dizide Gölge karakterini oynayan Ömer Genç, rol gereği tırmanması gereken yokuştan iki defa düşerek ciddi bir tehlike atlattı. Çekimlere bir süre ara verilmesine neden olan olaydan Genç, küçük sıyrıklarla kurtuldu.

Dizde Memduh karakterini oynayan Ertan Kılıç da çekimler sırasında arabanın camını kırarken gerçekten dört parmağını kesmiş. Neyse ki korkulacak birşey yokmuş.

Dizde Melike&Athena karakterini oynayan Yeliz Şar ise birkaç bölüm spreylerle ayakta durabiliyor. Güzel oyuncu yaşadığı şiddetli grip herkesi korkuttu. Başarılı oyuncu, gündemin kâbusu haline gelen Domuz Gribine yakalanmış olma ihtimaliyle doktor kapılarını aşındırdı. Sıkı bir kontrolden geçen, düzenli tedaviler gören güzel oyuncunun kanında H1N1 virüsüne rastlanılmadığı açıklandı.

Her ihtimale karşı sette sıkı bir tedbir alındığı gözlerden kaçmadı. Her an her yerde yakalanabilir bir virüs olduğu için oyuncular ve set ekibi koruyucu vitaminler alarak yoğun set çalışmalarını sürdürüyorlar.

Ayrıca Kollama dizisinde bir de yönetmen değişimi meydana geldi. Cem Akyoldaş ve Taner Tunç ekipten ayrılırken yeni yönetmen Elveda Derken, Bedel ve Aşk-ı Memnu dizilerinde yardımcı yönetmenlik yapmış Barış Yöş oldu.

29 Ekim 2009 Perşembe

Kollama Dizisi 62. Bölüm



Kollama, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Memduh’un Melike’yi yakalaması an meselesiyken, Gölge son anda yardıma yetişir. Ancak günlük ortadan kaybolur. Ne Necip’ler ne de karşı taraf günlüğü bulamamaktadır.

Bunun için tek çare Dokuzparmak’tır. Fakat hem Sabit, hem Yiğit’le Pikeas hem de Necip ve Memduh aynı zamanda Dokuzparmak’a ulaşmaya çalışırlar. Dokuzparmak Necip’lerin koruması altında hastaneye götürülür fakat onu elde edecek taraf zekice bir plan yapmıştır... Bu plan Necip ve Memduh’un hayatını tehlikeye atacak bir plandır.

Yapımcı : Mustafa Kartal
Yönetmen : Cem Akyoldaş
Oyuncular : Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı, Yeliz Şar, Ali Başar, İskender Altun, Ertan Kılıç,Deniz Evrenol
Yayın Günü ve Saati : 30 Ekim Cuma 19:40

Kollama 62. Bölüm Online İzle!

Ali Başar ( Sabit )


"Sabit” bir karakter geldi!...Ve artık Yiğit'in karşısında ona dur diyebilecek, ona rakip olabilecek yeni bir yüz geliyor. Herkesin yakından tanıdığı bu yeni yüz Kollama severleri çok mutlu edecek. Ali Başar, ekranlara yakışan yüzü ve başarılı oyunculuğuyla Kollama dizisinin seyrini değiştirecek..

KISA BİLGİ
Adı Soyadı: Ali BAŞAR
Doğum Tarihi: 05-02-1974
Doğum Yeri: Almanya
Eğitim : Hamburg-Tiyatro NN
Boy: 1,85
1997 yılında Kuzey Almanya Mr. yarışmasında 1.'lik alan, Sinemaya tam anlamıyla 1999'da Harem Suare ile başlayan Ali BAŞAR'ın 2 yıl Almanya Hamburg'da Tiyatro NN'de oyunculuk eğitimi var.

Rol aldığı yapımlar:
*KOLLAMA/2009-SABİT
*Kurtlar Vadisi: Gladio/2009 - Şehit Binbaşı Ahmet Cem Ersever
*Gece Gündüz (TV Dizisi)/2008 - Devran
*Cennetin Çocukları (TV Dizisi)/2008 - Musa
*İki Koca Adam 2007
*Mahşer (TV Dizisi) 2007
*Gizli Tünel (TV Filmi)/2006
*Yeşeren Düşler (TV Dizisi)/2006 - Halil Karacan
*Şifre (TV Dizisi)/2005 - Fuat
*Naciye'yi Kim Sevmez(TV Dizisi)/2005
*Mavi Rüya (TV Dizisi)/2004 - Ateş
*Gurbet Kadını (TV Dizisi)/2003 - Başçavuş Osman
*Asmalı Konak (TV Dizisi) /2002 - Tamer Hamzaoğlu
*Berivan (TV Dizisi)/2002 - Cihan
*Canım Kocacığım (TV Dizisi)/2002
*İçerideki (Kısa Film)/ 2002 - Ali
*Son /2001
*Benimle Evlenir Misin (TV Dizisi)/2001
*Yeni Hayat (TV Dizisi)/2001 - İsmail
*Nisan Yağmuru (TV Dizisi) /2001
*Oyun (TV Filmi)/2000
*Harem Suare /1999
*Yılan Hikayesi (TV Dizisi)/1999
*Böyle mi Olacaktı (TV Dizisi) /1997 - Ali
*Hangimiz Eşek (TV Dizisi)/1994

23 Ekim 2009 Cuma

Mustafa Kartal Röportajı

Samanyolu Fanları - Mustafa Kartal Röportajı

Öncelikle Mustafa Kartal kimdir? Kendinizi tanıtır mısınız?
-Mustafa Kartal 1972 Erzurum doğumlu, Marmara İletişim mezunu, 1994 Samanyolu girişli bir kardeşinizdir inşallah.

Televizyon dünyası ile tanışmanız nasıl oldu?
-1992 yılında Manisa Körfez Dersanesi’ne gittiğim yıllarda insanlığa hizmet edecek bir televizyonun açılacağını ve televizyonculuğa yatkın kişilerin iletişimi seçmelerini tavsiye eden hocalarımızın, o kişilerden birinin de bu fakir olduğunu söylemeleri üzerine; Allah’ın izniyle iletişimi kazanarak 1994’ün on birinci ayının on birinde Samanyolu’na başlamış oldum.

Stv’de çalışmak kendi tercihiniz mi? Stv’nin sizin için bir önemi var mı?
-Yukarıda bu sorunun cevabı var sanıyorum. Stv’nin önemine gelince; Mustafa Kartal, Mustafa Kartal’a ne kadar önemliyse, Samanyolu da o kadar önemli.

Yapımcılık dışında ne yaparsınız? Meşgul olduğunuz başka işleriniz var mı?
-Yapımcılık dışında Allah’ın emaneti olan üç yavruya babalık yapmaya, annelerine de iyi bir eş olmaya çalışıyorum. (Ha aramızda kalsın, becerdiğim söylenemez.)

Kaç yıldır yapımcılık yapıyorsunuz? İlk yapımcılık deneyiminiz hangisi? Yapımcılık hayalinizdeki meslek miydi? Eğer yapımcı olmasaydınız ne olmak isterdiniz?
-1998 yılından itibaren yapımcı olarak çalışıyorum. Kervan isimli televizyon programında ilk yapımcılık görevine başladım. Drama bölümünde ise Sır Kapısı dizisiyle 2002 yılında bu görevi devraldım. Hayalimdeki meslek ilkokuldayken subay olmaktı, sonraları ise televizyonda görev almak, yani yönetmen ya da yapımcı olmaktı, kısmet yapımcılıkmış. Yapımcı olmasaydım ne olmak isterdim sorusuna Kader Çizgisi’ni yapmaya çalışan birisi olarak; kaderime rağmen cevap veremem çünkü yapımcı olmuşuz.

Yaptığınız işin zorlukları neler?
-Yaptığımız işin zorlukları göze, gönle, kulağa hitap etmek zorunda olmamız. Çünkü birinin beğendiğini diğeri beğenmeyebilir. Fakat siz beğendirmek zorundasınızdır.Ayrıca sizin talip olduğunuz yayın politikasının daha önce denenmemiş olması da, önünüzde örneğinizin olmaması da işin diğer zorluğu. Bir diğer zorluğu, yaptığınız işle insanlara mutlak bir şeyler anlatmanızın gerekliliği karşısında yeterli donanıma (şahsım adına; aklen, fikren, madden, mânen) sahip olamayışımız. Bir başka zorluğu da yaptığımız işin ekip işi olması; dolayısıyla ekiple aynı dili konuşamamak, aynı görüşü paylaşamamak vesaire…

Diğer kanlllardaki yapımları takip ediyor musunuz? Diğer kanllarda izlediğiniz, beğendiğiniz bir yapım var mı? Varsa hangisi ya da hangileri?
-Çok takip edemiyorum. Takip ettiğim kadarıyla drama olarak beğenilecek yapımlar var. Dramaya başlamadan, Deli Yürek’i, Kurtlar Vadisi’ni, Köprü’yü; eskilerden, Bizimkiler ve Perihan Abla’yı beğeniyle seyrederdim.

“Bu yapımın yapımcılığını ben yapmalıydım” dediğiniz bir yapım var mı?
-Kalitesinin hakkını verebilsem Kuruluş dizisi için diyebilirim.

Neden bilinmeyen yüzlerle, isimlerle çalışıyorsunuz? Bilinen isimlerle çalışmak reyting açısından daha avantajlı değil mi?
-Birkaç nedenden dolayı bilinmeyen yüzlerle çalışıyoruz. Sinema işinin geleceğine talip olanlar olarak, en önem verdiğimiz şey; çalışabildiğimiz ölçüde yeni isimlerle çalışmak... Ki madden imkanlarımız yettiğinde en doğru insanlarla çalışabilelim.

Siz yapımcı olarak dizinin her şeyi ile ugraşıyorsunuz. Bu bağlamda oyuncu seçmek nasıl oluyor? Oyuncular Samanyolu Tv’de oynama teklifine nasıl bakıyorlar?
-Cast birimi oluşturduk bünyemizde. Senaryoyu okuyunca sizin zihninizde canlanan oyuncu arattırılıyor ve anlaşma yapılarak sizlerin karşısına çıkarılıyor.Oyuncular, Samanyolu’nda oynama teklifine diğer yapımlara nasıl bakıyorlarsa öyle bakıyorlar şöyle ki; madden anlaşılırsa ve karakter, oyuncunun kafasına yatarsa teklif olumlu karşılanıyor.Kollama gibi çok güncel ve derin diye adlandırdığımız konuların işlendiği bir dizinin de yapımcısısınız.

Aldığınız tepkiler nasıl oluyor?Tahmin ettiğiniz gibi…Şu âna kadar birçok yapımın yapımcısı idiniz. Sizi en etkileyen yapım hangisi oldu, ve neden?
-Sır Kapısı / Sırlar Dünyası oldu çünkü dramada ilk göz ağrımdı.

Yeni yayın döneminde bir Samanyolu Tv izleyicisi olarak keşke kanal şunu da yayınlasa ya da şu tarz bir yapımımız olsun dedikleriniz oluyor mu?
-Olmaz olur mu tabiî ki oluyor. Örneğin tarihimizi anlatan yapımları hep arzulamışımdır. Düşünsenize Efendimiz (s.a.v) döneminden başlamışız… Muhteşem Uhud’u çekmişiz, Hudeybiye’yle tarihe, bugüne ışık tutmuşuz, Tarık bin Ziyadlarla İspanya’ya medeniyet götürmüşüz, Malazgirt’le Anadolu kapılarını aralamışız, İstanbul’un fethiyle Efendimiz’in (s.a.v) gönlünü fethetmişiz… Anadolu’dan kalkıp dünyaya açılan civanmertlerin hayat hikayelerini anlatmış ve bir kere daha milletimizle gurur duymuşuz… Hey gidi gelecek günler hey…

Ne olacak bizim dizilerimizin hali? Bu yıl bir değişiklik yapıp bizi şaşırtacak mısınız?
-Sorunuzda gizli olarak, ‘dizilerin istenilen düzeyde olmaması’nı dile getiriyorsunuz. Ama bu bizimle yine aynı düzeyde olacak. Şaşırır mısınız bilemiyorum fakat 4 yeni dizi yapmaya çalışıyoruz.

Hayatınızda dönüm noktası olan bir olay var mı?
-Körfez Dersanesi’ne gitmemi sayabiliriz.

Sitemiz hakkındaki düşünceleriniz neler?
Yaptıklarımız sizinle mânâ buluyor. Sitemiz, Samanyolu’na gönül verenlerin oluşturmuş olduğu gayet kaliteli, düzgün bir site. Takip etmeye çalıştığım kadarıyla da üyeleriyle seviyeli, teknik anlamda da, içerik anlamında da doyurucu bir site. Dolayısıyla site için emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Son olarak Samanyolu Fanlarına bir mesajınızı ve tavsiyenizi alsak?
-Siz Samanyolu Fanlarının güzide üyelerine tavsiyede bulunmak haddime olmasa gerek. Fakat ilgili soruya cevaben fanlara üye olan kardeşiniz olarak derim ki; fâni olanla bâkî olanı ayırabilsek, eleştirilerimizde daha çok yapıcı olsak, fikirlerimizde hür olabilsek, yani birilerinin etkisinde kalmasak… Sonuçta bizim yaptığımız bir film çalışması. Yani gerçekliği yansıtmaya çalışan ama birebir gerçek olmayan bir dünya. Dolayısıyla senaryo gereği, hikaye gereği, ve imkan ölçüsünde bazı şeyleri yaptığımız unutulmamalı. Asıl olan dizilerdeki bir çok argümana takılmamaktır. Verilmek istenen nedir, o diziden ne alınabilir, sosyal ihtiyaçlara hangi ölçüde cevap verebilmektedir, ona bakmaktır. Fan müdavimlerinin bu çerçevede değerlendirmelerini isterim. Yaptığımız işlerin halk nezdindeki yüzü sizler olduğunuz için bu durumu çok önemsiyorum. Son olarak yapılan ürünle, yapanların boyunun ölçüsünü bilerek ürünün yapımına katkıda bulunabilsek, sevdiklerimizi ölçülü sevsek ki, bir gün hatasını gördüğümüzde canımız acımasa…Bu vesileyle geçmiş Ramazan Bayramınızı tebrik eder, hayırlısıyla her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

Kusurlarımız affola,
Affetmek büyüklüktür,
sizlere yakışır.Selametle…

SamanyoluFanları

Bir KV Pusu ve Kollama Analizi-( Faruk Arslan)

Polat, Ergenekoncu mu olacak şimdi!

Polat, Ergenekoncu mu olacak şimdi! Ergenekon davası, yeni sezonu başlatan popüler televizyon dizilerinde farklı açılımlarla ekrana yansıdı. Star Tv’ye transfer olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi, Ergenekon’u yok sayan bir medyanın ve patronun kucağında, konsept ve çizgi değiştirdi.

Samanyolu Tv’de 3. sezonunu yaşayan başarılı polis dizisi Kollama, ‘Erkenkondu’ adıyla Rus ‘Matruşka’sı ile simgeleyerek konuya odaklandı. Ergenekon içindeki ikinci paralel gücü gündeme getiren dizi, bu açılımıyla Kurtlar Vadisi’ni solladı.

Kurtlar Vadisi’ni ilk bölümünden beri dikkatli izliyorum ve hakkında 2005’de ‘Vadi’nin Şifresi Çözülüyor’ kitabını yazdım. Dizi, parayı verenin kullandığı ve sadece para kazanmak için çekilen bir psikolojik savaş aracı görüntüsüne büründü. İlk 55 bölümünün konseptini kurgulayan danışmanlar Soner Yalçın ve eski Gırgır çizeri Hasan Kaçan, ‘eski sosyalist’, yeni ‘sosyete kapitalistleri’ olarak diziyi fenomen haline getirmeyi başardılar. Mafyayı çökertmek için çalışan Polat Alemdar’ı görevlendiren Aslan bey, meşhur kayıp Jitemci Yeşil ve Susurluk kazasında öldürülen Abdullah Çatlı karışımı bir karakterdi. Yüzü değiştirilen Polat, kirli mafya düzeni çökertirken, özellikle gençleri mafyaya özendirdi ve halkı korkuttu. Ergenekon belgelerinde askeri danışmanlar tarafından yönlendirildiği ortaya çıkan dizi, Ergenekoncuların beş askeri darbe planladığı dönemde ortamı hazırlıyordu.

Soner Yalçın’ın işine son verildiği 2. Kurtlar Vadisi döneminde, dizinin konsepti, yayın yönetmeni, senaryo yazarları değişti. Aydınlık’ta 7 yıl çalışmış, Doğu Perinçek’in yetiştirmesi Yalçın’ın Susurluk’u ülkücü faşistlerden ve mafyadan ibaret gösteren konsept sona erdi. 45 bölümden oluşan yeni konseptin mucitleri, Pana Film’in kurucuları Kaçan’a ek olarak artık işinde uzmanlaşan yayın koordinatörü Bahadır Özdener, Raci ve Necati Şaşmazdı. Baronun masonlarla irtibatını ortaya çıkartan dizi oldukca sükse yaptı. Polat’ın ABD’ye gidip dünya derin devletini yönetenlere ve masonlara rest çekmesi, Türk milliyetçiliğini kabarttı.

Amerikan düşmanlığının körüklendiği bir dönemde çekilen Kurtlar Vadisi Irak filmi, askerimizin başına çuval geçiren stratejik müttefikimize yönelik bir intikamdı. 2006 yazında yeni konsept hazırlıkları yapan dizi senaryo ekibinden email aldım. Son zamanlarda derin devlet konularını yazmadığımı, oysa onlardan çok yararlandıklarını belirtiyor, tavsiye soruyorlardı. Doğrusu küsmüştüm. Hasan Kaçan’ın kitabımın basılmaması ve Şaşmaz kardeşlerin kitabımın toplatılması için verdiği çabadan rahatsızdım. Ergenekoncu Sedat Peker ve Adil Serdar Saçan’ın Şaşmazların üstüne çökerek kitabımın basılmaması karşılığında yüklü bir miktar haraç kopardığını geç öğrendim. Ergenekoncuların halen güçlü olduğu bir dönemdi. Yeni konsept için ekibe, toplatılan kitabımdaki İstanbul baronları merkezli derin devlet ve yeni Ergenekon’a geçiş sürecini işlemelerini önerdim. 63 bölüm sürecek yeni konsept başladığında tavsiyeme uyduklarını şaşkınlıkla gördüm. Ergenekon operasyonları ve davasıyla örtüşen derin bilgiler veren dizi popülerliğini korudu. Diziyi senaryolaştıranlar Elazığlı, Emniyet istihbaratda Elazığlı dolu olduğu için bazı bilgileri erken elde etmeleri normaldi. Ancak bu süreçte daha önce masonları ret eden Polat’ın ‘İhtiyarlar Heyeti’ denilen masonlarla ilintili ‘Encümeni Daniş’ tarafından görevlendirilmesi çelişki oluşturdu.

Bu sezon başlayan yeni konseptin mimarları arasına derin konuların usta yazarı, ‘derin devlet yok, derin çeteler var’ görüşündeki Ömer Lütfi Mete’de eklendi. Hürriyet yazarı olarak ödüllendirilen, dışladıkları danışman Soner Yalçın ile aynı medya grubunda birleştiler. Ergenekon’u yönlendiren Gladio’nun yıllarca kullandığı Veli Küçük’ü temsil eden İskender Büyük’ün artık çözüldüğünü simgeleyen ve kahramanlaştıran Gladio filmi sonrası, Polat Alemdar ile dizide ortak hedefe karşı çalışmaları öngörüldü. Suikast yapılan başbakanı aciz, çaresiz gösterme eğilimini ve Gladio’ya karşı birlikte savaşılması konseptini, Ergenekon’u sulandırma ve hükümete şantaj girişimi olarak görüyorum. Polat, Ergenekoncu mu olacak şimdi! Ortadoğu’nun yeni Lawrence’ı tiplemesini abartılı buldum. İlginçtir, gerçektende Türkiye’nin son 15 yılına şekil veren, ancak İstanbul değil Ankara’da oturan Amerikalı diplomatın soyadı Lawrence. ( Kartı bende halen duruyor) ‘Bağımsızlık mücadelesi veren derin devlet ( güya Ergenekon) ile Amerikalıların yönettiği Gladio veya CIA kontrolündeki yapı çatışıyor’ tezi gerçeklerle bağdaşmıyor. Veli Küçük ve benzeri Ergenekoncuları kutsayan bu yaklaşım, bilinçli bir çarpıtma. Günahlarını böyle ucuz affettiremezler. Polise saygı göstermeyen ve küçümseyen dizi, ülkede sanki Emniyet Teşkilatı yokmuş gibi davranıyor.

Kollama dizisinin yeni konseptini daha mantıklı ve oturaklı buldum. İlk yılında halka polisi sevdirmeye ve imajını düzeltmeye çalışan dizi, 2. sezonunda mafya kirli düzeninin arkasındaki karanlık elleri deşifre etmeye gayret gösterdi. ‘Yediler’ kadrosundaki Veli Küçük’ün muadili ‘ Dokuz Parmak’ kodlu liderin ele geçirilmesinin ardından yeni sezonda, Ergenekon içindeki veya karşısındaki ikinci güç ortaya çıkarıldı. Bu konuyu önceki yazılarımda işlemiş, adreste vermiştim. 125 milyar doları bulan kara para trafiğini kimin yöneteceğinin Ergenekon davasından daha önemli olduğunu vurgulamıştım. Nitekim İstanbul polisi son bir ayda bir tondan fazla uyuşturucuyu baskında ele geçirdi. Bunun anlamı şudur: CIA bağlantılı çetelerin derin devletciklere aktardığı kara para damarı kesildi. İki gücünde esasen Amerikancı olduğu, farklı Amerikan derin devletlerinden ve ideolojilerden beslendiği, Emniyet istihbaratdan tutunda MİT ve Askeri istihbaratlara kadar herkes tarafından biliniyor. Derin devlet çeteleri yapısı içinde siyasi güç ve ekonomik pastayı elde etme kavgası olduğu, yıpranan Ergenekon’un yerini almaya çalışan daha derindeki paralel gücün fırsatı kaçırmayacağı açık.

Kollama’da bahsedilen 2011’deki kanlı hesaplaşma yakınlaşıyor. Bu süreçte Ergenekon’u bağımsız Türk derin devleti göstermesi beklenen Kurtlar Vadisi Pusu’yu, göz boyamadan gerçekleri tarafsız biçimde işleyen Kollama’yla karşılaştırmalı izlemelisiniz.
...
Faruk Arslan

Kollama İzleyicisi Not Tutmaya Başlasa İyi Olur


Senaryosunda güncel olaylara da göndermelerde bulunan ve Türkiye'deki bazı karanlık örgütleri deşifre eden 'Kollama' yeni döneme hızlı girdi.

Aldığı yüksek reytingle dikkat çeken dizinin geçen hafta yayınlanan sezonun ilk bölümü, karanlıkta kalan pek çok sorunun cevabının ileride verileceğinin habercisiydi... Kollama'daki değişimi doğrulayan, ancak ipucu vermekten kaçınan Mehmet Özgür (Necip), Anadolu Kavağı'ndaki yapımcı Mustafa Kartal'ın ev sahipliğinde verilen yemekte dizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özgür, "Kollama, çay ve kuru yemiş yenilirken izlenecek bir dizi değil. Bir belgesel niteliğinde, dikkatle takip edilecek ve hatta notlar tutulacak bir dizi." dedi. Dizide Türkiye gerçekleriyle ilgili önemli detayların da verildiğini söyleyen Özgür'e özellikle polis teşkilatından tebrik yağıyor. İzleyicilerden de 'Türk polisini doğru bir şekilde yansıtıyorsunuz.' diyenlerin sayısı oldukça fazlaymış. Öfkesine yenik düşmeyen, babacan amir tipine olan özlemin de karşılığı olarak görüyorlarmış Özgür'ü...

Kollama'nın en dikkat çekici karakterlerinden gazeteci Rana'yı oynayan Deniz Evrenol da "Geçen dönem olayların içine tam olarak girememiştik. Bu yıl gazeteci kimliğimle kötülerin tekerine çomak sokup olayları aydınlatmaya çalışan biriyim." diyor. Dizinin kötü karakteri Pikeas'ı oynayan Hüseyin Köroğlu ise oynadığı role 'kötü' denmesine karşı: "Olaya nereden baktığınız çok önemli. Söyledikleri kötü şeyler değil. Bizim dizimiz Kollama'da ne olacağı belli değil. Bugün bu iyi dediğin adam 3 ay sonra dünyanın en kötü adamı olabiliyor. Hatta iyi-kötü diye bakarsak dizide tek polisler iyi, başka herkes bir şeyin içinde."

Türkiye'de belli bir kesimin Kollama'yı ciddi şekilde takip ettiğini söyleyen Köroğlu, dizinin ülkedeki önemli meselelerin arka planını gündeme
getirdiğinin altını çiziyor.

ZAMAN

Kollama Dizisi 61. Bölüm Fragmanı

22 Ekim 2009 Perşembe

Kollama Dizisi 61. Bölüm

Kollama heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Melike babasının ölümünden sonra, öfkesini kontrol edemiyor Pikeas ve Gölge’yi silahla tehdit eder. Artık o kafası karışmış bir ajandır ve güvenini yitirmek üzeredir...

Yiğit ise bilmediği adamlar tarafından konuşturulmak için işkencelere maruz kalmaktadır...

Dokuzparmağı konuşturmaya çalışan Necip çok önemli bir bilgi öğrenir. Bu bilgi hem Yiğit’in hayatını ilgilendiriyor hem de tüm olayları çözebilecek bir kılavuz niteliğindedir. Ancak Dokuzparmak, gerekli bilginin nerede olduğunu tam söyleyecek iken, Pikeas onun işini bitirmek için plan yapar...


Kollama 61. Bölüm Online İzle !

20 Ekim 2009 Salı

Kollama Dizisi 60. Bölüm Fragmanı

Kollama Dizisi 60. Bölüm



Yiğit diri diri mezara gömülüyor.


Kollama yeni bölümüyle ekrana geliyor. Necip, Ferruh tarafından kaçırılıp ölüme götürülüyor. Ancak gittikleri at çiftliğinde Ferruh’u şoke edecek bir gerçek ortaya çıkıyor. Yiğit Melike’ye evlenme teklifini kabul ettirmeyi başarmışken, Sabit ve Pikeas oyuncuları ile savaş vermeye devam ediyor. Bu savaşta arada kanal Yiğit, pusuya düşürülüyor. Pikeas örgüt için ayak bağı olan üç kişi için ölüm emrini veriyor. Yiğit diri diri toprağa gömülürken, Melike beklemediği anda karşısına çıkan bir ölüm haberinde göz yaşlarına boğuluyor.

Kollama 60. Bölüm Online İzle !

10 Ekim 2009 Cumartesi

Kollama Dizisi 59. Bölüm


Kollama yeni sezona iddialı başlıyor...
Kollama üçüncü sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor...
Büyük patlamadan kurtulan, Necip ve Memduh, ülkeyi karıştırmak isteyenlerin ipini çekmeye hazırlanıyor. Ancak hiç beklenmedik bir olay Necip’i tedirgin ediyor. Necip, Destek Büro görevinden alınıyor... Yiğit ise Ferruh’u mezara gömmenin planlarını yaparken, yeraltından çıkan daha köklü ve büyük bir örgütle başı derde giriyor. Yeni ve daha büyük bir oyun başlarken Yiğit’in ailesine dair öğrendiği ürkütücü gerçekler nelere mal olacak ? Melike, Yiğit’ten kurtulmak isterken bir anda Yiğit’in evlenme teklifiyle karşılaşıyor. Bu teklifin arkasındaki büyük sebep ne ? Ferruh bilmediği kişilerce sorgulanıp polise teslim edilirken, Necip neden ve nasıl Ferruh’un tuzağına düşüyor ? Yeni sezona büyük soru işaretleri ile başlayan Kollama, sürpriz gelişmeleri ve sürükleyici yeni bölümü ile Cuma saat 19:40’ta Samanyolu’nda.

6 Ekim 2009 Salı

Jet Kune Do – Kollama 60. Bölümde

Pehlivan Nazmi Kahveciler “Yahşi Batı” filminde Cem Yılmaz ile el ense çekti, jeet kune do’cular ise STV’nin Kollama dizisinde rol alıyor…

BAŞROL OYUNCUSU DA İZMİTLİ

STV’nin ilgi çeken dizisi Kollama, yeni sezonda yeni bölümlerinde, daha çok dövüş sahneleriyle de dikkat çekecek. Avrasya Jeet Kune Do Federasyonu’nun Kocaelili Jeet Kune Do hocaları, asistanlar ve antrenörler, Samanyolu TV’de yayınlanan sevilen dizi Kollama’da hem başoyuncu Orhan Bıyıklı’ya Jeet Kune Do teknikleri gösterdiler, hem de dövüş sahnelerinde Jeet Kune Do’cu sporcular bizzat rol aldılar. İşin en ilginç yanı ise Başrol oyuncusu Orhan Bıyıklı’nın da bir İzmitli olması.

ÜNLÜ ANTRENÖRLER DERS VERDİ



Ekim ayından itibaren dizideki dövüş sahnelerinin kalitesinin dikkat çekmesi bekleniyor. Zengin antrenör grubu Jeet Kune Do’da Başasistan Metin Kovan, Asistan Cemil Sezer, Asistan Enver Eren, Asistan Yusuf Burgul, Asistan Sinan Kocatürk, Antrenör Sefer Aydın, Antrenör Abdullah Sezer ve bazı asistan adayları setteki yapımcı, prodüktör, yönetmen ve oyuncuları teknikleriyle hayran bıraktı. Teknikler birbirinden güzel olunca, yönetmenlerde kullanacakları teknik seçiminde güçlük çekti. Dizinin yapımcısı, bundan sonra jeet kune do’cularla başka projelere de imza atmak istiyor.

SAMANYOLU TV DE GÖSTERİMDE OLAN REYTİNG CANAVARI KOLLAMA DİZİSİNDE JEET KUNE DO CULAR BAŞ KOMSER YİĞİT İLE FENA KAPIŞIYOR..

Samanyolu TV bir ilk’e daha imza attı.Türkiye de ve Dünya da profesyonel dövüşçüler olarak bilinen ” JEET KUNE -DO ” Dövüş sanatının,profesyonel gösteri ekibini,”STV” Yapımcıları “KOLLAMA” Dizisinden başlangıç yaparak,
kaliteli aksiyon sahneleri ve dövüş careografileri oluşturmak için bir araya geldi.

“Jeet Kune Do ‘ ekibinin sahne aldığı ve Türkiye’de daha önce hiçbir dizide görülmemiş aksiyon ve dövüş sahneleri ile dolu olan bölümü ise 16 ekimde yani dizinin 2.Bölümünde vizyona girecek.
Tüm “STV” çalışanlarını bu kaliteli ve profesyonel çalışmalarından dolayı tebrik eder ve aynı profesyonellikte çalışmalarının devamını temenni ederiz….
Bizleri tercih ettiğiniz içinde teşekkürlerimizi sunarız.

“Avrasya Jeet Kune – Do Federasyonu”

“JEET KUNE – DO ASİSTANI;
“JEET KUNE – DO GÖSTERİ TİMİ BAŞKANI.

“ENVER EREN”

Kollama Dizisi