Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

30 Mart 2009 Pazartesi

Kollama Dizisi Oyuncularindan Mesajlar

evet oyuncularımızın mesajlarını dinleyelim:)

26 Mart 2009 Perşembe

Kollama 46.Bölüm

Yiğit, amirinin intikamını almaya yemin ederek harekete geçiyor.


Necip hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Ailesi ondan iyi bir haber beklerken doktorların verdiği cevapla yıkılıyorlar. . Ferruh ve Güvercin, her şeyin planladıkları gibi gittiklerini düşünürken karşılarında Yiğit'i bulunca köşeye sıkışıyorlar. Yiğit, Ferruh'un canını almak üzeredir.
Memduh ise onu durdurmak için elinden geleni yapmaktadır. Tüm bu olanlar karşısında Melike ise, Yiğit'e bir söz verir. Destek büro için zor günler çok yakındadır.

25 Mart 2009 Çarşamba

Nurbanu Sultan (Gökçe Akyıldız) Ropörtajı


Konservatuar Okumak İstiyorum.

Mubarimizin sorunlarına içtenlikle cevap veren Gökçe Akyıldız, "Konservatuar da okumak istediğini" belirtti.

Bu sıcacık ropörtajla başbaşa bırakıyoruz sizleri...


Samanyolu Fanları (SF) : Kısaca kendinizden bahsedermisiniz?

Gökçe Akyıldız (Nurbanu Sultan) : 30/10/1992 Sinop ili Ayancık ilçesinde doğmuşum. Sultangazi Lisesi 3. sınıftayım. 4 kardeşiz ve ablam öğretmendir. Derslerime oldukça fazla yardımcı oluyor. Ağabeyim evli ve kız kardeşimde oyuncu luk yapıyor. Ben ailenin üçüncü ferdiyim.

SF : Oyunculuğa ne zaman ve nasıl başladınız?

Nurbanu Sultan : Ben çok oynamak istiyordum. Ayşecik dizilerine çok meraklıydım. Abime söyledim. Beni ajansa yazdırdı. Sonra teklifler geldi ve oynamaya başladım..

SF : Oyunculuk deneyimlerinizden bahseder misiniz?

Nurbanu Sultan : 2001- Siyasi Parti Reklamı, 2002-Bir Tutam Baharat(Sinema Filmi, Türk-Yunan Yapımı), 2003-Büyümüşde Küçülmüş, 2003-Çınaraltı, 2004- Büyük Buluşma, Sırlar Dünyası, 2004- Sahra, Beşinci Boyut, 2005- Zeynep, 2007-Ezo Gelin, 2008- Gazi, Kollama (devam ediyor) yapımlarında rol aldım...

SF : Okuldaki arkadaşalrınız ile dizi hakında konusuyor musunuz? Senin performansın hakkında neler düşünüyorlar?

Nurbanu Sultan : Evet, konusuyoruz. Hatta müdür yardımcılarımız falan beni gökçe diye değil Nurbanu diye çagırıyorlar. Yaptığım işin hakkını vermeye çalışıyorum. Yapabildiğimin en iyisini yapabilmeye çalışıorum. Kendimi verebilidiğimin son noktasına kadar rolüme vermeye çalışıyorum. "3 2 1 kayıt" dediklerinde benliğim "Nurbanu oluyor. "Stop" denilince Gökçe oluyorum.

SF : Dışarıdan izleyicinin tepkisi nasıl?

Nurbanu Sultan : "Çok tatlısın, nasıl öyle ağlayabiliyorsun, bizi de ağlatma" gibi ifadeleri kullanıyorlar.

SF : Set dışında neler yapıyorsunuz?

Nurbanu Sultan : Okul, derslerim ve dershane... Bir öğrenciyi tanımlayan şeyler herhalde...

SF : Oyunculuk eğitiminiz var mı?

Nurbanu Sultan : Hayır, yok ama konservatuar okuyacağım.

SF : Geleceğe dair hedefiniz?

Nurbanu Sultan : Hedefim, konservatuara girebilmek. Çok istiyorum ve yapabileceğime inanıyorum.

SF : Kendiniz ekranda izlerken neler hissediyorsunuz?

Nurbanu Sultan : Hiç bir zaman kendimi tam olarak begendiğimi hatırlamıyorum. "Şöyle yapsam daha iyi olurdu, burda şu şekilde yapsam daha güzel olurdu" diye kendimi değerlendirmeye çalışıyorum.

SF : Nurbanu ile Gökçe’nin ortak yönleri var mı?

Nurbanu Sultan : Hayır tamamen zıtlar. Nurbanu çok farklı. Suskun, sakinve ailesiyle iç içe. Ben daha dışa dönüğüm. Yerimde duraman. Suskunlugu hiç sevmeyen sürekli yaramazlık yaparım. Örneğin, Alperen ile pek anlaşamıyorum ama gerçek hayatta kardeşimle hiç kavga etmem.

SF : Hüner gibi bir anneniz var mı?

Nurbanu Sultan : Hayır yok. Hüner ailesiyle hep birlikte sürekli çocuklarını gözetliyor ama benim annem öyle değildir. Biz 4 kardeşiz, hangi birimize vakit ayıracak? Bir de dükkanda babama yardım ediyor. Yani annem benimle sorunlarım üzerine konuşmaz. Bizim hizmetimize zor yetişiyor. Bu yoğunlukta annemi çok zor görüyorum.

SF : Samanyolu TV'nin oyuncularına yaklaşımı diğer kanallardan farklı mı?

Nurbanu Sultan : Stv oyuncusuna değer veren ve sahip çıkan bir kanal. Diğer kanallarda kimse kimsenin umrumda değil. Herkes işini yapıyor ve çekip gidiyor. Ama bizim sette 1 hafta görüşemesek kafayı yiyoruz. Normal hayatta da görüşüyoruz ve gerçek bir aile gibiyiz biz. Birbirimizi özlüyoruz ve sette oturdugumuzda dizi hakkında konuşuyoruz daha iyi napabilirz diye. Bu işi benimsedik diğer setlerde pek bu durumla karşılaşılmaz.

SF : Ailenizin bu konuda desteği nasıl?

Nurbanu Sultan : Oldukça iyi. Mesela sabahlara kadar sette kalıyorum. "Nerdesin sen, bu saatte" demiyorlar, güveniyorlar. Setteki herkes abim ve ablam gibi. Bana 1 gram zarar gelmesini istemezler. Mesela yorulduğum zaman gece yarılarında ailemi arıyorum. "Çok yoruldum" dediğimde bana moral veriyorlar. Ailem beni hiç bir zaman zorlamadı. "Kendi seçenegin istersen bırakabilsin" dediklerinde daha çok işime bağlanıyorum. "Sen devam et, biz senin en iyi şekilde eğitimi sağlarız" diyorlar. Bu da tabi beni oldukça mutlu ediyor.

SF : Bizlere vakit ayırıp, suallerimize cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz.

Nurbanu Sultan : Ben teşekkür ediyorum, bu imkanı sağladığınız için...

23 Mart 2009 Pazartesi

Yener Sezgin (Ferruh)


Dizide FERRUH karakterini canlandırıyor ve fifi, güvercin, keleşten daha üst biri.
daha önce GAZİ dizisnde rol almış.

Gülan Düzgün(Travesti Fifi)


Dizide saunası olan ve şantaj için kullanan FİFİ karakterini canlandırıyor.

Salahsun Hekimoğlu (GÜVERCİN)


Salahsun Hekimoğlu dizide GÜVERCİN karakterini canlandırıyor ferruhun sağ kolu denilebilir.
58 Yaşında
Kilosu: 75 kg.
Boyu: 170 cm.
Ayakkabı: 43
Saç Rengi: Kır
Göz Rengi Yeşil
Bildiği Lisanlar: Fransızca (İyi)
Dizi Çalışmaları: Haziran Gecesi,Kurtlar Vadisi,Savcının Karısı,Hayat Bilgisi,Hırsız Polis, Sağır Oda,Ihlamurlar Altında,Acı Hayat
Sinema Çalışmaları: O Şimdi Mahkum
Özellikler: Otomobil Pasaport Dublaj

Selim Turgay Deli (Yusuf )


Dizide ferruhun oğlu yusuftur.
15 Kasım 1987 İstanbul doğumlu oyuncu 2003'ten beri Esenyurt Belediye Tiyatrosunda oyunculuk yapmaktadır. Çeşitli dizi ve kısa film projelerinde yeralmıştır. Birçok özel tiyatroda yer almış olan oyuncu bir rock müzik grubunun da vokalidir

Rol aldığı yapımlar
-Yalan Dünya,
-Hatırla Sevgili ve
-BEŞİNCİ BOYUT (Hasan).

Ergün Kuyucu (TUNCER)


Yiğitin düşmanı Halimenin katilidir. Hapse girmiş fakat kaçmıştır ama en sonunda Yiğit tarafından öldürülüp cezasını bulmuştur!
Doğum Yılı : 1969
Boy : 183cm
Kilo : 65
Göz Rengi : kahverengi
Saç Rengi : Kahve
Çaldığı Müzik Aleti : yok
Spor : yok,
Yabancı Dil : ingilizce,
Eğitim :
Ehliyet B SINIFI

DENEYİMLERİ
-GÖNÜL SALINCAĞI (10 BÖLÜM)-CELİL
-KOLLAMA-TUNCER
-TEK TÜRKİYE-ÇETİN

22 Mart 2009 Pazar

Osman Kot (Hayri)


Dizide hayri karakterini canlandırmakta. Ferruha haberler vererek teşkilatı satmıştır yani haindir:)
Doğum Yılı : 1986
Boy : 185cm
Kilo : 87
Göz Rengi : mavi
Saç Rengi : Sarı
Çaldığı Müzik Aleti : Org
Spor : futbol,basketbol-yüzme
Yabancı Dil : ingilizce,
Eğitim : HALİÇ ÜNİ. TİYATRO 3. SINIF
Ehliyet B SINIFI
DENEYİM KOLLAMA İLK DİZİSİ

19 Mart 2009 Perşembe

Kollama Dizisi 45. Bölüm

fragman için TIKLA!

Necip’e yapılan suçlamalar kabul görüyor ve Necip cezaevine gönderiliyor.
Yiğit Necip’e atılan bu iftirayı ortaya çıkarmak için kolları sıvar.
Şimdi herkesi çok zor günler bekliyordur.
Melike, Yiğit’ten uzun süredir beklediği cevabı almak üzeredir.
Bu arada Necip hapishanede karşılaştığı eski bir yazardan darbe günlüklerini edinir.
Necip dışarı çıkınca herkesin ipliğini pazara çıkaracaktır artık.
Bunu öğrenen Ferruh ve Güvercin, Necip için içerideki adamlarına ölüm emri verir.

18 Mart 2009 Çarşamba

Samanyolu Fanları Aylık Bültene Bir Göz Atalım:)

Haydi bir göz atalım neler var neler yok:) eee TIKLA!!!

15 Mart 2009 Pazar

Türkçe Olimpiyatlarının Amacı


OLİMPİYATLARIN AMACI Kültürel değerlerin “İNSANLIK” ortak çatısı altında gün yüzüne çıkartılması ve kopuk ilişkilerin aşılarak diyalog köprülerinin kurulması aynı dili konuşmakla mümkün olacaktır.
İnsanlar arası iletişimin hız kazandığı günümüzde Türkiye’nin yeni yeni coğrafyalarla tanışıp kaynaşması, Asya, Avrupa, Amerika, Afrika ve Avustralya’da Türkçe öğrenen binlerce öğrencinin mevcudiyeti, Türkçenin dünya dilleri arasında hak ettiği konumu elde edeceğinin emareleri sayılır.
Güzel Türkçemizi dünyada hak ettiği konuma getirmek, dilimizin daha yaygın bir şekilde kullanılmasını sağlamak ve Türkçeyi en iyi öğrenenleri ödüllendirmek amacıyla 2003 yılından beri Uluslararası Türkçe Olimpiyatları düzenlemekteyiz. Bu olimpiyatlar, yurt dışında Türkçeye karşı büyük bir heyecan ve ilgi uyandırmıştır.
1. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’na 17, 2. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’na 21, 3. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’na 42, 4. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’na 83 ülke katılmıştır. 5. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’na ise 100 ülkeden 550 öğrenci katılmıştır. 21 Mayıs - 01Haziran 2008 tarihleri arasında yapılacak 6. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’na 110 ülkenin katılımı beklenmektedir.
“Türkçe Olimpiyatları” bir final niteliğindedir. Finale gelene kadar birçok aşamadan geçilmektedir. Öğrenciler, sınıf ve okul seçmelerinden sonra ülke seçmelerinden geçerek bu olimpiyatlara katılmaya hak kazanmaktadırlar. Bir eğitim yılı boyunca olimpiyatlara yaklaşık 10000 öğrenci hazırlanmaktadır.
Türkiye’deki finallere katılmaya hak kazanan öğrenciler, ülkelerini Türkçe olarak tanıtan stantlar hazırlayıp ülkesini tanıtmakta ve kültürlerin kaynaşmasına katkıda bulunmaktadırlar.
Geleneksel bir keyfiyet kazanan olimpiyatların ödül töreninde her yıl, Türk diline ve kültürüne hizmet eden devlet büyüklerine, siyaset adamlarına, basın yayın, eğitim ve sanat camiası mensuplarına özel hizmet ödülleri verilmektedir.
Türk kültürünün dış dünyaya tanıtılması ve Türkçenin yabancılara öğretiminde yurt içinde ve yurt dışında hizmet eden gönüllü kuruluşların rolü unutulmamalıdır. Türk diline ve kültürüne hizmet eden bu tür kuruluşları yürekten alkışlamaktayız.
Güzel Türkçemize hizmet adına çıktığımız bu kutlu yolda dünyanın her rengine ve her iklimine hitap ederek SEVGİ, HOŞGÖRÜ ve DİYALOG kapılarının aralanmasına katkıda bulunmayı ümit ediyoruz.
zaman:

7. TÜRKÇE OLİMPİYATLARI


Bu yıl 7.si düzenlenen uluslararası Türkçe olimpiyatları 27 mayıs-10 haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. 7.Türkçe olimpiyatı için ülke elemeleri 22 şubat tarihinde moğalistan ile başladı. 7.Türkçe olimpiyatlarına 115 ülke katılacak.Üst düzey yetkililerin katılacağı ve binlerce kişinin izleyeceği ülke elemeleri Moğolistan (22 Şubat), Pakistan (22 Şubat), Azerbaycan (23 Şubat), Irak (28 Şubat), Teksas (28 Şubat), Endonezya (13 Mart) ve Almanya (21 Mart) ile devam edecek. 7.Türkçe Olimpiyatları‘na Amerika’dan Vietnam’a, Brezilya’dan Tanzanya’ya kadar 600 finalist öğrenci katılacak.7.Türkçe olimpiyatının finali ise 6 haziranda Ankara Aski spor salonunda düzenlenecek, kalan 4 günde ise öğrenciler 10 farklı ilde değişik programlara katılacak. 2009-7.türkçe olimpiyatının şarkı finali ise İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

7. Türkçe Olimpiyatı Elemeleri - Videolar

12 Mart 2009 Perşembe

Kollama 44. Bölüm

Kollama, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Melike’nin sorularını cevapsız bırakan Yiğit, onu incitmemek için ondan uzaklaşmaya karar verir. Necip ve Memduh ise belediye başkanına yapılan suikastın peşindedir. Suçlulara çok yaklaşırlar ve aralarında müthiş bir kovalamaca başlar. Yiğit ise olanlara engel olamadığı için kendisini suçlamakta ağır bir vicdan azabı çekmektedir. Ferruh ise Yiğit’in oğlunun olduğu kreşe gider. Yiğit’i orada kötü bir sürpriz beklemektedir. Bu arada Gölge adındaki kişi, Yiğit’e reddedemeyeceği bir teklifte bulunur.

fragman için TIKLA!

Mağduru 'Kollama' Onun İşi


Dexter'la benzerlikler taşıyan Kollama'ya ilgi artıyor. Dizide suçluları geceleri kendi yöntemleriyle cezanlandıran Yiğit polisin maceraları var


RTÜK'ün yaptığı araştırma televizyonda en çok izlenen yapımların diziler olduğu bir kez daha kanıtlandı. Bu dönemde polis dizileri ise neredeyse her kanalın vazgeçilmezi. Ekranlarda benzer öykülerle yer alan polis dizileri arasında senaryosunun farklılığıyla öne çıkan Kollama, İstanbul Emniyet Müdürü Celallatin Cerrah'ın da rol aldığı bir polis dizisi. Samanyolu'da yayınlanan Kollama dizisinin cesur başkomiseri Yiğit'i canlandıran Orhan Bıyıklı ekrandaki diğer polisiye yapımlar için “Onlar işin magazinsel tarafındalar ve meseleleri daha yüzeysel ele alıyorlar, biz ise güncel konuları işliyoruz” diyor. Aksiyon sahnelerinin fazlalığı ile de dikkat çeken Kollama dizisinde Yiğit senaryo gereği zaman zaman suçluları sadece yakalayan değil onlara ceza veren bir karakter. Dizi bu yönüyle bir dönem CNBC-e'de de yayınlanan ABD yapımı Dexter adlı diziyi anımsatıyor. Bıyıklı, Dexter'daki gibi gündüz görevini yapan akşamsa kendi mücadelesini veren bir polisi oynasa da ilerleyen bölümlerde izleyicinin beklenmeyen olaylarla baş başa kalacağını söylüyor. Bıyıklı, dizideki yaşadığı bu hali: “Yiğit vicdanımızın sesini hakırıyor” diye özetliyor ve ekliyor: “Herkesin suça, suçlulara ve haksızlığa karşı geliştirdiği veya en azından yapamasa bile düşündüğü kendi yönteminin var olduğunu tahmin ediyorum”

Özel hayatımda çapraz sorgu yapıyorum

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan genç oyuncu rolünden dolayı aldığı tepkilerin olumlu olduğunu kimi zaman polislerden de olumlu eleştiriler aldığını söylüyor. Bu rolün kendisine çok şey kattığını, olaylara artık daha soğukkanlı baktığını belirten Orhan Bıyıklı zaman zaman karşısındakileri dinlerken çapraz sorgu yöntemine başvurduğunu da itiraf ediyor

Yeni Şafak- Nurten Şentürk

7 Mart 2009 Cumartesi

Reytinglerde

06 MART 2009
HEDEF KITLE : TOTAL
NO PROGRAM ADI KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ADANALI ATV 15,99% 35,84%
2 ASI KAND 8,99% 20,15%
3 YEMEKTEYIZ-PT SHOW 7,60% 18,31%
4 ADANALI (OZET) ATV 7,50% 17,94%
5 ARKA SOKAKLAR (TKR) KAND 7,39% 26,29%
6 M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER KAND 6,52% 17,86%
7 ALI KIRCA ILE ANA HABER SHOW 6,06% 16,61%
8 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 6,02% 15,85%
9 YEMEKTEYIZ (BASLIYOR)-PT SHOW 5,26% 11,97%
10 YEMEKTEYIZ SHOW 5,15% 17,24%
11 SICAK GELISME KAND 5,02% 14,45%
12 ASI (OZET) KAND 4,86% 11,87%
13 MEHMET ALI ERBIL''LE 50 SARISIN FOX 4,80% 12,06%
14 KOLLAMA STV 4,53% 10,75%
15 GUNUN OLAYI STAR 4,29% 12,03%
16 SICAK GUNDEM SHOW 4,04% 11,66%
17 ATV ANA HABER BULTENI ATV 3,93% 10,76%
18 YEDI BELA HUSNU (T.S) STAR 3,66% 8,30%
19 SPOR GUNDEMI KAND 3,55% 9,10%
20 MEHMET ALI ERBIL''LE 50 SARISIN (FINAL) FOX 3,54% 7,91%
21 YEMEKTEYIZ (BASLIYOR) SHOW 3,53% 17,06%
22 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI STV 3,50% 10,46%

HEDEF KİTLE /AB
38 KOLLAMA STV 1,64% 4,54%

6 Mart 2009 Cuma

Kollama Ekibi Birarada!!!


5 mart alşamı Kollama ekibi sımsıcak bir ortamda bir araya geldi!...

Gün geçtikçe seyirci kitlesi büyüyen Kollama dizisinin birbirinden başarılı oyuncuları, akşam yemeğinde bir araya geldi. Nefis Erzurum yemeklerinin yanı sıra neşeli sohbetler, sıcak ortam ekip ruhunun en az setteki kadar mükemmel olduğunu gösterdi.

Samanyolu Yayın Grubunun çalışanlarının da katıldığı yemekte, Kollama dizisi senaristi Ertan Kurtulan, dizinin gündemi özellikle takip ettiğini, daha da aktif ve akıcı olayların içlerine gireceklerini söyledi. Yiğit, karakterinin yanlış yola girişini eleştirenlere ise “ Bizim amacımız, kötü yolu da teşhir etmek, kaldı ki Yiğit akıllı biri. Bin nasihatten iyidir, bin musibet. Yiğit’ de belki gerçeği görecek ve onun görüşü ile ekran karşısındaki milyonlar gerçeği daha net fark edecek” cevabını verdi.

Dizideki Yiğit karakterindeki Orhan Bıyıklı’ da dizinin mantığını oldukça doğru bulduğunu ve Kollama ekibi olarak doğru bir çalışmanın içinde olduklarını söyledi. “Bizim derdimiz magazin değildi. Amacımız günceli ve gündemi, bu ikilem içinde polisi anlatmaktı. Bunu da çok güzel yaptığımıza inanıyorum” dedi. Yiğit karakterinin Halime’ yi unutup, Melike’ye yöneldi iddialarına da “ Yiğit asla ihanet edecek biri değil, O Halime’ yi hiç unutmayacak, hatta öyle ki en yenildiği, hayattan koptuğu anda, Halime’ ye bağırıp, çağıracak “ Neden gittin, Neden beni bıraktın” diye. O bağırışlar, kızgınlıktan değil, ona olan ihtiyacından. İhtiyacı varsa demek ki unutmamış” diye değerlendirdi. Melike konusunda ise, “Melike belki de Yiğit için bir ilkin başlangıcı. Peki, Melike, Yiğit için son olacak mı? Bu sorunun sürpriz cevabını Kollama’ yı takip ederek öğrenebilirsiniz” dedi.

Dizinin Necip Komiseri Mehmet Özgür, dizi ve konusu polisler hakkında çok önemli değerlendirmelerde bulundu. Mehmet Özgür, dizinin en önemli mesajının kendine göre şu olduğunu söyledi; “3.Dünya ülkelerinde iki gerçek vardır. 1. Yaşanan gerçek, 2. Gösterilen gerçek. İşte Kollama, yaşanan gerçekleri gösteriyor. Bu yüzden gündemden kopmayacak olan bir dizi. Dizide de seyrediyorsunuz, polislerimiz cidden çok zor koşullar altında, kelle koltukta çalışan insanlar. Ama maalesef, ülkemizde gereken değeri görmüyorlar. AB ülkelerinde polisler kendilerine sunulan şartlardan oldukça memnun. Orada polisler, bir Mercedes’e binebiliyor. 15 günlük, yurt dışına gidip muhteşem bir tatil yapabiliyor. Ülkemizde ise, maalesef bir polisin bir yılda kazandığı, bu tatili karşılayamayacak bir rakam. Bizim ülkemizde de zengin insanlar var. Ama polisler bu seviyenin çok altında. Oysa onlar, en az o zengin vatandaşlar kadar rahat geçinmeliler. Hem geçim derdi, hem ülke sorunları onlar için çok ağır. Buna rağmen, büyük bir şevkle, aşkla çalışıyor polislerimiz. Ülkemizde, onlara verilmesi gereken değeri verecektir diye umuyorum” dedi.

5 Mart 2009 Perşembe

Kollama 43. Bölüm


Ve Melike, en sonunda Yiğit’i donduracak itirafı yapıyor!.. Kollama’ da bu hafta ipler çekiliyor!..Necip’in müdahalesi ile Hayri’nin elinden kurtulan Rana ve Melike oldukça heyecan içindeyken, Güvencin olay yerine gelip, Melike’yi Yiğit’ten uzak tutmaya çalışır. Yiğit ise farkında olmadan tarafını seçmiştir. Keleş ise Ferruh’un sonunu yavaş yavaş getirmek için harekete başlar. Dokuz Parmak, Belediye Başkanının cenazesini provoke etmeye çalışırken, sağduyuya büyük ihtiyaç duyulur. Ve Melike, en sonunda Yiğit’i donduracak itirafı yapar.

2 Mart 2009 Pazartesi

Kollama ekibine karne verildi :)



Yiğit başkomser,Necip amir ve Memduh başkomser özel silivri fatih kolejini ziyaret etti.Öğrencilerin soryularını yanıtladı.sorulan soruların birinde"dizinin herhangi bir bölümünü okulumuzda çekmeyi düşünüyormusunuz?" diye sorulan soruya,cevap olarak yönetmene sormalıyız dediler.

Daha fazla resim için TIKLA:)

1 Mart 2009 Pazar

Kollama 42. Bölüm


Kollama heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor. Ferruh ve Güvercin sürekli planlarını alt üst eden Gümüş Kurşun yüzünden zor durumdadır. Hayri ise canını kurtarmaya çabasındayken kıl payı Güvercin’den kurtulur. Fakat çıkmaza giren Hayri, Güvercin’i can damarından vurmayı hedefleyerek bir gece ansızın Rana’nın evine gider. Bu arada Necip ve Memduh olayları çözmeye çalışırken, Rana’nın evinden şok bir haber alırlar. Yiğit ise yapılacak korkunç bir suikastın izini sürmektedir. Fakat hiç beklemediği anda ilginç bir teklif alır. Yiğit için artık taraf belirleme zamanıdır.

Kollama Dizisi