Kollama

Kollama
kollama dizisi

Hoşgeldiniz!

Sitemde Sizlere Kollama Dizisi Bölümleri, Kollama Dizisi Resimleri, Kollama Dizisi Müzikleri,Kollama Dizisi Videoları, Kollama Dizisi Oyuncuları Hakkında paylaşım yapmaya çalışacağım, ilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum...

30 Mayıs 2008 Cuma

Kollama 17.Bölüm

Yiğit, zor bir tercihin eşiğinde…

İlgiyle seyredilen Kollama’nın bu haftaki konusu şöyle: Halime’nin evini basan kimliği belirsiz kişiler, Yiğit’in bebeği Fatih’i kaçırmıştır. Kötü haberi alan Yiğit, derhal harekete geçerken, Destek Büro’nun bu olaydan haberinin olmamasını sağlar. Bebeği kaçıran kişi, Yiğit’i telefonla arayarak ondan kalabalık bir mekana bomba atmasını isteyecektir. Yiğit, Fatih için her şeyi göze alırken bebeği kaçıranların gerçek niyetleri Yiğit’i zora sokacaktır. Bebeğiyle en sevdiği arkadaşı arasında kalan Yiğit, isteği yerine getirmeye hazırlanırken büyük bir sürprizle karşı karşıya kalacaktır.

25 Mayıs 2008 Pazar

Kollama 16.Bölüm

Kollama 16.Bölüm

bu akşam Sırlarla dolu bir cinayet olayında geçmişinden izler bulan Timur, yıllardır yüzleşmekten kaçtığı sorularla karşı karşıya kalacaktır. Rana, eşinin davranışlarına anlam veremezken, Timur acısını yoğun bakımdaki Necip’le paylaşacaktır

21 Mayıs 2008 Çarşamba


19 Mayıs 2008 Pazartesi

16 Mayıs 2008 Cuma

Kollama Dizisi 15.Bölüm

KOLLAMA

Necip ve arkadaşları operasyonda… Kollama’nın bu haftaki konusu şöyle: Eskide tefecilik yapan Gürsel, üç genç tarafından soyulmuştur. Rana’nın yardımıyla Gürsel’in farklı bağlantıları olduğunu öğrenen Necip derhal sorguya başlar. Hırsızlık yapan gençleri yakalayan Yiğit, duydukları karşısında büyük şaşkınlık yaşayacaktır. Bu arada Necip’in kuzeni Yonca, bir ilaç tanıtımı için İstanbul’a gelmiştir. Nurbanu’nun okulunun önünde ilaç pazarlayan Yonca, Necip’in takibi altına girecektir. Büyük bir operasyonla karşı karşıya kalan Destek Büro, görevini yerine getirebilecek midir?

14 Mayıs 2008 Çarşamba

Başlarken dediler ki:


Herşey belki de Kabil'in Habil'i öldürmesiyle başladı!
Ya sonra?
Sonra yüz yıllar, bin yıllar geçti...
İnsanlardan bazıları Kabil olmayı, bazıları ise Habil olmayı seçti.
Üçüncü bir tercihi yapan insanlar da çıktı zamanla!
Sadece Habil olmakla kalmayıp, Habil'leri, Kabil'lerden koruyup "kollayanlar"...
İşte bu hikaye, bu insanların hikayesidir...

kollama.blogspot.com sitesinden alıntıdır....

Bu site Kollama dizisinin resmi olmayan blog sitesidir, tüm kollama severlerin faydalanması için açılmıştır...


13 Mayıs 2008 Salı

Kollama dizisi resimleri yigit, halime, fatih bebek, hüner yılmaz


+


+

+

+

+


Kollama dizisi resimleri yigit, halime, fatih bebek, hüner yılmaz

Kollama kollama
Kollama kollama Kollama kollama dizisi
Kollama kollama
Kollama kollama Kollama kollama dizisi
Kollama kollama
Kollama kollama Kollama dizisi
resimler

9 Mayıs 2008 Cuma

Kollama 14. Bölüm

Kollama 14. Bölüm

Kiraz ve Esra kaçırılıyor. Kollama’nın bu haftaki konusu şöyle:

Necip’in sorgulanmasına öfkelenen Yiğit, Timur’dan hesap sorar. Bu arada dükkanına gelen ve yardım isteyen bir kadını evine götüren Kiraz, fuhuş çetesinin eline düşer. Kiraz’ı, kızını öldürmekle tehdit eden çete, daha önce kaçırılma ve tecavüz suçlarıyla da aranmaktadır. Arkadaşının emanetine sahip çıkamadığını düşünen Necip ve ekibi, derhal operasyon hazırlığına başlayacaktır. Halime, Kiraz ve kızını kurtarabilmek için kendini yem olarak ortaya atarken, Yiğit bu durumdan rahatsız olur. Destek Büro, fuhuş şebekesini çökertebilecek midir? Halime, Kiraz ve Esra’yı kurtarabilecek midir?

Yapımcı Melih Sezgin

Yönetmen Cemil Kırmızı Karadaş

Oyuncular Mehmet Özgür, Orhan Bıyıklı, Süeda Çil, Ayçin Tuyun, Serhan Süsler

Yayın Günü ve Saati 11 Mayıs Pazar 20:10

1 Mayıs 2008 Perşembe

'Kollama, halkla polis arasında köprü'



'Kollama, halkla polis arasında köprü'



Sabahın erken saatinde çıkıyor evinden ve arkasına bakmadan ofisin yolunu tutuyor emniyetin gözüpek amiri Necip. Kim bilir hangi olay, gösteri ya da cinayet vakası bekliyor onu. Uykuda bıraktıkları geliyor aklına. Ya başkalarının sevdikleri...
Öyle ya; üniformayı giyince devlet oluyor çünkü. Herkesin babası! Yükü ağırlaşıyor birden. Silahını kuşanıyor ve İstanbul'un karanlık sokaklarına bırakıyor kendini. Siren sesleri, hastane koridorları, gasplar, terör eylemleri ve daha bir sürü adi olay... Bir ses alıyor Necip'i suçluların dünyasından: 'Baba ne zaman eve geleceksin...' Polisin bir gününü özetliyor yukarıdaki satırlar. Üç aşağı beş yukarı. Tıpkı Samanyolu'nun yeni dizisi 'Kollama' gibi. Dizide amiri oynayan Mehmet Özgür sayesinde ortak oluyoruz bu kez emniyet çalışanlarının yaşadıklarına. Ve dahi zorluklarına. Rol yapıyor belki; ama gerçek bir polisten ayırmak çok güç Özgür'ü. Sürekli polislerle birlikte. Rolüne hazırlanırken de aylarca emniyet binasından çıkmamış. Silah nasıl tutulur? Nasıl selam verilir? Ast-üst ilişkisi derken uzun bir zaman eğitim almış. Sorularımıza da kırk yıllık emniyet mensubu gibi cevap veriyor: 'Bizi herkes kötü biliyor, anlamıyorlar.' Zaten 'Kollama' da burada devreye giriyor. Dizi, polisin sorunlarına, tutuyor kamerasını. Evlerine ekmek götürmek için canlarını tehlikeye atan ve tek dertleri sağ salim eve dönmek olan bir kitleyi gösteriyor izleyiciye. Halkı polise, polisi halka sevdiriyor. Mehmet Özgür de yapmak istediklerini bir cümleyle özetliyor: "Amacımız halk ile polis arasında köprü olmak. 'Kollama' ve benzer diziler polislere bakış açısını da değiştirecektir."
Her bölümünde farklı bir konu işleniyor 'Kollama'nın. Terör konusunun işlendiği ilk bölümde aldığı reyting de mutlu etmiş Özgür'ü. "Şu an her şey çok iyi gidiyor. Ekip uyum içinde. Allah bozmasın." diyor. Dizi sayesinde polisleri daha iyi anlama imkânı bulmuş oyuncu. Polisin işinin zor olduğunu, "Her uğraştığınız insana potansiyel şüpheli diye bakmak istemiyorsunuz. Ama karşınızdaki insan potansiyel şüpheli olabilir. Yani ne olduğu belli olmaz. Her an her şey olabilir. En kötüsü de onların sermayesi canları." sözleriyle özetliyor.
'Kollama'da ciddi bir emniyet amirini oynasa da esprili bir kişiliğe sahip Özgür. 1989 yılında başladığı tiyatroya halen oyuncu ve yönetmen olarak devam ediyor. Kamerayla 1996 yılında yerel bir kanalda yaptığı 'Delidir Ne Yapsa Yeridir' adlı gösteri programında tanışmış. Ekranın yolu açılınca tekliflerin de ardı arkası kesilmemiş. Oynadıkları, oynamadıkları derken 'emniyet amiri ol demişler' o da kabul etmiş. Para kazanmayı ikinci planda tutan oyuncu önceliğinin; sağlam ve ayağı yere basan, topluma bir şeyler veren projeler olduğunu söylüyor. Zaten emniyet binasında görenler onu kendilerinden ayırt edemiyorlar. İşine çok iyi konsantre olan Özgür, âdeta bir polis gibi yaşıyor bugünlerde.
'Silahın insanı tahrik eden bir yanı var'
"Oldum olası silahı bir türlü sevemedim. Bu yüzden silaha alışmakta zorluk çekiyorum. Kötü bir şey olduğunu düşünüyorum silahın. Bir tahrik yanı var. Taşıdığınız zaman ruh halinizi değiştiriyor. Eğitimini almadan da taşırsanız farklı bir hal alıyor. Üzerinizde duruşu bile değişiyor. Çok alışamadığım bir şey. Bundan sonra da zor alışırım gibi geliyor."


Necip'e acı haber...
'Kollama'nın ikinci bölümünde Necip ve arkadaşları, 15 yaşındaki Çiğdem'in okuldan evine dönerken kaçırıldığı ihbarı üzerine çalışmalara başlamıştır. Dostu ve çalışma arkadaşı Menderes'in cenaze töreninden sonra bu ihbar üzerinde çalışmalarını sürdüren Necip, aldığı acı haberle sarsılır. Necip'in kızı Nurbanu da kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılmıştır. Destek Büro derhal harekete geçer.


Samanyolu / 19.45
Yusuf Bülbül
17 Şubat 2008, Pazar

Kaynak: Zaman Gazetesi

Kollama Dizisi